j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar bi tane ticari sitem varda adwors reklamı verdim adamlar tıklıyor sitemde 10 sn bile kalmadan çıkıyor sitenin neyini beğenmiyorlar anlamıyorum
sitemden çıkış tuşuna bastıkları zaman yada geri tuşuna bastıkları zaman ekranda bir şey açılsın ve niçin çıkmak istiyorsunuz diye sorsun adamın yazdığı benim mail adresime gelsin nasıl yapabilirim bunu
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hemen çıkmak isteyen ziyaretçiye bu uygulama daha da itici gelir diye düşünüyorum.
Bence sitenizi daha göz alıcı bir hale getirmeye çalışın.
Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ticari siteyse en başta bakılan şey fiyat olduğu için fiyattan dolayı çıkılma olasılığı yüksek.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteden ayrılan ziyaretçilerin hareket durumunu Google Analytics üzerinden inceleyin. En son hangi sayfalarda gezmişler, hangi sayfada ne kadar gezmişler bunları inceleyin. Daha sonra feedback pluginleri arayın ya da PHP olarak çıkış anında bir exit.php yazarsınız buraya mini bir anket hazırlarsınız. Çıkış esnasında "Size daha iyi hizmet verebilmek için fikrinize ihtiyacımız var." diye bir başlık oluşturarak feedback alırsınız. Wordpress için bir kaç plugin biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest Şuan çalışmıyorum
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteye girip çıkanların çoğu 10sn kalıyorsa Adwors saldırısı alıyor olabilirsiniz .Amaç reklam bütçenizi bitirip sıralamadan kaybetmektir