-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Wmaracı artık davetiye sistemi ile çalışması gerekmez mi?
Sizlerin görüşleri ile yönetime bu ihtiyacın olup olmadığını belirtelim arkadaşlar..
Düşüncelerinizi alabilir miyim?
Not: Bence geçmeli güvenli ticaret ve çok fazla multi üyeliğin önüne geçebilmek seçkin kişilerin üye olmaları gerekir. Bu benim düşüncem. Webmaster portalı isek bu özelliğin az da olsa yararlı olacağını düşünüyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bence davetiye olmasın foruma ihtiyacı olan biri kayıt olamayacak.
Muhtemelen **************lar olmasın diye diyorsunuz, ama ************** her türlü dolandırır onlar yüzünden başkaları niye kayıt olamasın ki foruma haksızlık olur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu konu kaç kere açıldı, kaç kere bizim tarafından cevaplandı hatırlamıyorum :)
Kısa ve öz olarak yazayım; Yakın zamanda davetiye sistemine geçmeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Bunun yerine çok daha farklı yöntemler ile forum ve ticaret kısmındaki aktifliği ve kaliteyi arttırmak için planlarımız var ve sırayla hepsini de uyguluyoruz şu an. Son 1 ay, neredeyse çoğu gün ofiste geceliyoruz arkadaşlar.
Adım adım hep birlikte WM Aracı'nı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Bize destek olmak için yapabileceğiniz en iyi şey premium üyelik almak olacaktır. Premium üyelikten elde ettiğimiz gelirin tamamı yine WM Aracı'nın geliştirilmesinde ve reklam kampanyalarında kullanılıyor.
18 kişi bu mesajı beğendi.
RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer, PHP, CSS, HTML
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Wmaraci davetiye satılır. :) :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fakat banlanan insan tekrar farklı bir telefon numarasıyla üye olabiliyor, en azından T.C Kimlik no vs. istenebilir bence nasıl olsa çantada keklik olarak düşünülüyor bu site o yüzden bence diğer platformlar gibi davetiye sistemi olmalı.
WordPress işleriniz uygun fiyata yapılmaktadır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Kafalar karışık :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
admin adlı üyeden alıntı
Bu konu kaç kere açıldı, kaç kere bizim tarafından cevaplandı hatırlamıyorum :)
Kısa ve öz olarak yazayım; Yakın zamanda davetiye sistemine geçmeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Bunun yerine çok daha farklı yöntemler ile forum ve ticaret kısmındaki aktifliği ve kaliteyi arttırmak için planlarımız var ve sırayla hepsini de uyguluyoruz şu an. Son 1 ay, neredeyse çoğu gün ofiste geceliyoruz arkadaşlar.
Adım adım hep birlikte WM Aracı'nı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Bize destek olmak için yapabileceğiniz en iyi şey premium üyelik almak olacaktır. Premium üyelikten elde ettiğimiz gelirin tamamı yine WM Aracı'nın geliştirilmesinde ve reklam kampanyalarında kullanılıyor.
Çok teşekkür ediyoruz. Bizlere böyle bir ortam sağladığınız için. Diğer webmaster forumlarından daha çok buradayım diyebilirim. Emeklerine ekibinize teşekkürlerimi sunuyorum..
Ayrıca sadece ben değil anket baya baya davetiye istiyor :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ