-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
.html kullanmak her zaman daha faydalı olduğu görüşündeyim. Sonuçta yazıda da bahsetmiş o sayfanın yazı olduğunu belirtiyorsunuz. Yani kategori, etiket vb. sayfalardan farklı olduğunu belirtiyorsunuz. Kategori sayfalarınızda zaten .html olmuyor.
Ama bir yandan Google için ne kadar kısa bir URL olursa o kadar iyi oluyor diyorlar. Yani .html yazarsak 5 karakterlik bir uzama olacak. Bu durum hakkında Aydın'dan bir açıklama bekliyorum. :)
tam1facia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet kafe işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
ben onları yaptım ama olmadı arkadaşlar yardımcı olabilecek hayırsever varmı :) rakam yazıyor değişemiyorum değişince
404 Not Found
The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
Bu çıkıyor
Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
wmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel konu olmuş, teşekkürler.
Hacca giden ateist...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar o zaman şöyle bir şey yapın :) Postname ile uğraşmayın. Direkt olarak siteadi.com/1 deyin gitsin. Çok kısa ve temiz değil mi :) Her sayfa +1 eklesin olsun bitsin...
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tartışılacak bir konu olmuş :). Bu konu hakkında tam bir bilgi sahibi olan birisi %postname%.html ve %postname% hakkında bilgi verirse iyi olur. Hangisi daha faydalı merak etmeye başladım :)
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi herkesin kabul ettiği bir gerçek var google arama konusunda oldukça zeki ve sistemli çalışır. Aramayı sitenin görsel yüzünden çok, kaynak kodlarında gerçekleştirir. Burasında bir sorun yok sanırım. Peki sizce bu kadar zeki ve sistemli çalışan bir bot kaynak kodlarında wordpress ifadesini algıladıktan sonra "aaa bak bu site html buna artı avantaj vereyim" diyecek kadar düşüncesiz midir? Buna bir cevap vermek gerekir önce sanıyorum. Düzenleme: Hangi yolla kimi kandırmak istiyoruz?