Öncelikle belirtmek isterimki, arama motorları (google yandex gibi...) yazanlar embesil değil, kesinlikle salak gerizekalı yada aptal değiller,
Örneğin google un Analistik diye bir özelliği var ve siteye nereden kimin girdiğini sizin için canlı olarak anlık bir şekilde gösterebiliyor :D

En salak adama desem ki, bu site kurulalı 1 sene oldu, 1 yıldır buna günde 100-200 kişi anca ya girdi ya girmedi ve birden hemde dünyanın bir çok yerinden üstelik sadece Türkçe yayın yaptığı halde günde 10-20 bin kişi girmeye başladı ve bu adam hiç bir arama motoruna reklam vermedi, bana bunu yakalarmısın, Yakalar.. Bnden iste bende yakalarım yeterki vereceğim kodu sitene ekle..

demem o ki abartmadığı sürece güzel işler yapabilirsin, hiç girilmeyen bir siteye bir anda günde sürekli 2 dakika kalıp çıkan binlerce adam yollarsan bu anlaşılır, Google u mühendisler yazıyor aklında bulunsun, sokaktaki rast gele biri değil ve sürekli yeni algoritmalar üretiyorlar..

Bunuda şöyle aşarsın yüzde hesaplarsın, misal günde 1000 kişimi giriyor bunun %10 en çok %15 i ni yollarsın pek göze batmaz..
Ban yiyenlerin büyük çoğunluğu bu yazdığım hatayı yaptılar, hatta işi abartıp sanal pc kurup aynı siteye üye olup 6-7 farklı bilgisayardan başkalarının sitesine sistem üzerinden girip kredileri bedavaya toplayıp tek bir siteye ziyaretçi göndermek için kullandılar, yada kampanyalarda yüklü krediler çektiler..

Ben bu sistemleri kullanıyorum, danışmanlığını yaptığım sitelerden birinin günlük ortalama 50-60 bin ziyareti var be bunun %10 u nu siteye bu tip bir sistem üzerinden ben yönlendiriyorum, hatta şöyle müşterimin istediği kelime yi aratıp gitmiş olacakları şekilde yapıyorum. amaç ne burada, ziyaret süresini arttırmak. Kçümseme o %10 epey bir iş görüyor..
Suyunu çıkartmadığın sürece kullanabilirsin,