lostyazilim
tr.link

Godaddy Saçmalığı

25 Mesajlar 3.650 Okunma
lstbozum
tr.link

metapak metapak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1052
  • Beğeniler 134 / 491
  • Ticaret 19, (%100)

Yeninesil44 adlı üyeden alıntı

konu başlığındaki gibi godaddy saçmalıgı :D

Destek hizmetleri çok hoşuma gitti espri yapıyorlar gülüyorlar falan derdimi unutturdu :D bakalım sonuç ne olacak
Yeninesil44

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

23759 23759 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 10.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 166 / 91
  • Ticaret 10, (%100)

Yeninesil44 adlı üyeden alıntı

gizemli56 adam geceleri fazla çalışıo galiba :D koskoca domain firması baskasının hostunu ve alt alan adını neden kullansın register gibi özelliklerde çalışmıyor zaten.
asıl site : https://sso.godaddy.com/?regionsite=www&pc=urlargs&app=mya&realm=idp&countryview=1&marketid=en-US
burası olması gerek yinede karar sizin tabi girmek istiosanız girin

Hocam emin olmak için bir daha sordum. Hatta iki defa sordum emin misiniz? diye :D

• Üyelik 11.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1052
  • Beğeniler 134 / 491
  • Ticaret 19, (%100)

gizemli56 adlı üyeden alıntı

Hocam emin olmak için bir daha sordum. Hatta iki defa sordum emin misiniz? diye :D

Siteniz ele geçirilmiş diyor. Anlayamıyorum ben ya bir haftalık site nasıl ele geçirilmiş. Tema satıcısı dışında bilen yok o da yapmaz zaten

dreamfancy dreamfancy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 154 / 71
  • Ticaret 3, (%100)

JonnedRyan adlı üyeden alıntı

Türk firmalarını tercih etmeyi düşünüyorum açıkçası ilerde. Dizi sitesi olduğu için yakında bekliyorum sitede sıkıntı bakalım neler olacak.

Valla bende GoDaddy düşünüyordum iyi oldu size rastladığım aman düşman başına, size yoncu tavsiye edebilirim şuana dek hiç sorun yaşamadım. Biraz fazla satıyolar alan adını ama müthiş bir yer gecenin saat 3 buçuğunda ticket atmıştım 2 saniyede cevap geldi. Lafın gelişi demiyorum 2 saniye yahu gecenin 3 buçuğunda sapık mıdır bunlar ışıktan hızlılar ne ara okuyup cevap verdiler bilmiyorum uzaylı falan olabilirler :D
MesuT

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1052
  • Beğeniler 134 / 491
  • Ticaret 19, (%100)

dreamfancy adlı üyeden alıntı

Valla bende GoDaddy düşünüyordum iyi oldu size rastladığım aman düşman başına, size yoncu tavsiye edebilirim şuana dek hiç sorun yaşamadım. Biraz fazla satıyolar alan adını ama müthiş bir yer gecenin saat 3 buçuğunda ticket atmıştım 2 saniyede cevap geldi. Lafın gelişi demiyorum 2 saniye yahu gecenin 3 buçuğunda sapık mıdır bunlar ışıktan hızlılar ne ara okuyup cevap verdiler bilmiyorum uzaylı falan olabilirler :D

Bir dahaki seferde çalışacağım hosting firmaları arasına ekledim teşekkürler :)

Sonuç olarak bana dosyalarınızda virüs var taramasını yapın dendi. Yaptım hiçbir şey çıkmadı. Beni şikayet eden arkadaşa sevgilerimi sunuyorum domain süresini 2 yıl daha uzatacağım onun için :)
dreamfancy

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al