-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
hocam çok fazla uğraş vermiş biri olarak tavsiyem hiç açmamaniz 300 400 tl ile inanin çok fazla online çekemezssiniz suanda piyasada oturmus serverler mevcut yanı sıze soyle bir anlatımda bulunayım 1. serveri açtiniz 300 400tlye onlineniz en fazla 100 olur 2. açmanizda 300 olur 3. açmanizda 500 600 olur insanlar güven istiyor yanı aynı ısımde süreklilik istiyor ben kendım yaklasık 10 bın tl harcıyarak ilk serverimi açtigim zaman bile inanin 500 online yapabıldım he 100 online bi server size ne kadar kazandırır derseniz 300 400 tlden fazlasini kazandirir ama öyle 3 5 bın tl beklemeyin ben size reklam için bir kaç yer sunayim .1 facebook sponsorlu reklamlar verın resim gönderisi paylasıp ona sponsor basın eğer biraz daha ücret bulabılırsenız serveri açmadan 1 hafta once itemci sitesine reklam verin yararı cok olacaktir kesinlikle mmo form servergen.tr reklam vermenizi önermem gerçekten çok fazla fiyatlandırmalari olup hit getirmeyen bir sistem eskidendi o reklamlardan hit çekmek suanda 50 online bile çekemessiniz yardımcı olabildiysem ne mutlu