Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Aklımdaki düşünceler bu yönde zaten ama daha farklı daha etkili reklam şekli var mı onu merak ediyorum.
Hocam zaten Metin2 Türkiye TR Serveri Yeniden Doğdu Yapılan Yenilikler bir çok pvp server oyuncusunu oyuna geri döndürdü serverların birleşmeşi felan filan bu yüzden artık millet fazla pvp oynamıyor eskiden oynadığım serverin online'ı 1500' ün altına düş mez iken şuan 500 'ü zor görüyor herkes TR'ye geçti size tavsiyem gerçekçi olun eğer bu işten uzun süreli para kazanmak istiyorsanız metin2 pvp server tanıtımları facebook sayfalarına her hafta reklam verin hatta adwords'e bile reklam verin çünkü adwords'e daha önce reklam veren tek bi server gördüm oda tkmt2 adwords size daha çok ziyaretçi kazandırır bide diğer serverlardan daha önde olursunuz bilidiğiniz üzere Google adsense alakalı reklamlar gösteriyor buda size büyük + olur yani demem o ki metin2 pvp yazıldığında eğer bi pvp tanıtım sitesi google adsense almışsa sizin şansınız daha çok olacaktır hem bütün sitelerde gözükeceksiniz hem her siteyede ekstradan para ödemiş olmazsınız.
ADSENSE KULLANAN TANINMIŞ METİN2 PVP TANITIM SİTESİ
http://www.pvpserverlar.biz/metin2/