-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
lig durumunu gösteren bir bolum var. o bolumden bir şeyler oluyor ama ne oluyor cozemedim. Site nın kodlarına benım mudahale sansım yok. alınmış zamanında hazır sıstem hıçbir seyıyle de ılgılenmıyor zaten. ne hevesim kaldı ne bir şey.ajansa uye 4 yıllık bir site ve çok tanınmış bir site olmayı başarmasına rağmen bu tip sorunlar yuzundan takıldık kaldık. aylık 700 bin göruntulenme alan siteye adsense den reklam alamıyoruız. cunku site tam yapılı değil. yapım aşamasında gibi bır tuhaf sacmalıktan ibaret . Neyse resım nasıl atabılırım öğretirseniz tam sorunumu anlatabılırım. sıte adını ban yerım dıye yazamıyorum.Bu siteyi bu sistemde düzeltmeye mecburum. Cevap yazan arkadaşlardan Allah razı olsun. Bu siteyi duzeltmek zorundayım.Canım site saçmasapan şeyler yuzunden gelir elde edemıyor. İşten çıkmış biriyim. Buraya uye olmamın sebebi. Öğrenerek yol almak. Tanışmak, cevre edinmek yardımlaşmak. Twitter'da çok populer biriyım. İnsanlar benden yardım istediğinde genelde hep yardım ederim.Ancak ben birinden yardım istediğimde hiç yardım alamazzdım.Aynı durum bu tip forumlarda dikkatımı çekti. Herkes işini görüp gidiyor. Bu bağlamda sadece bir şeyle öğrenmek bencilce geliyor bana. O yuzden farklı bir konu açacağım çok guzel bir projem var. Hem Site sahiplerine yardımcı olacağım. Hem de insanlarla tanışacağım bu vesileyle burada. Sadece yardım istemek için değil destek vermek için de buradayım site sahıplerine.Tum samimiyetımle yazdım inanın bunları. Yalnız bir resim buraya nasıl eklenır hala çözemedim :)