dreamfancy adlı üyeden alıntı

Ben sadece bende olan bilgiyi sizlerle paylaştım. Mesela gameforgenin bana açmış olduğu mahkemenin uluslar arası bildiri kağıdı aşağıdaki gibidir. İtalyada yaptıkları toplantıda hatta onu karıştırmayım, direk derindarbenin açıklamasından yola çıkarak şunu belirteyim pvp serverlere karşı bir çalışma düzenleyeceklerini bildirdiler. Çünkü şirketin maddi, manevi geliri ve istatistikleri büyük ölçüde düşmüş durumda olduğunu gözlemlemişler. Bu istatistiklere her yıl bakıldığında 2015 ve 2016 yılına kadar sürekli düşüşte olduğunu görmüşler. Haliyle soluğu alan babasından parayı koparan herkez pvp açtığı için ve şirketin maddi gelirleride düştüğü için bu yola başvurmuşlar. Şirketin öncelikli olarak *************a dava açacağını düşünüyorum ve *************un bazı sunucuları inceleyecek elemanlar görevlendirip bu erişimleri suspend edeceği yönündeyim. Henüz pvp serverler için bir yasal bildiri çıkmadı fakat yakında haberlerini görebiliriz.

Açıkca söylemek gerekirse bu tür şeyler o zamanda geliyordu :)

Acexbax adlı üyeden alıntı

LOB Artık Olay Şu Oldu 1GB 1Aylık Al Birde Emek Server Bir Ay K.c'ını Yırt İtem Kas 1 Ay Sonra Server Kapansın :) Olay Buydu Hâlâ Bu çoluk çocuk doldu Artık PVP Oynanmaz, TR İse Artık Cıttı

Potansiyeli hala var oynayan kitle hala afaki değerde kayda değer :) Tabikide kitlenin %90 nı 18 yaşından küçük..