lostyazilim

Yeni Projem İçin Fikirlerinizi Bekliyorum.

16 Mesajlar 1.909 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

TanerSELEK TanerSELEK Seo Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 229 / 69
  • Ticaret 3, (%100)

Dorebar adlı üyeden alıntı

Bu tür ürünler kesinlikle internetten değil eczaneden alınmalı...

Eczanelere Verebilecek Üretim Kapasitemiz şuanda Bulunmuyor ama zamanı gelince eczanelerde de yerini alacak yorum için teşekkürler. Farklı Fikirleriniz de Paylaşırsanız Mutlu Olurum iyi forumlar

wmaraci
reklam

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
''Ürün Gerçekten İşe Yarıyor. Dönemsel değil Sürekli Satış yapılacak bir ürün % 99 Memnuniyet oranımız var. İnsanları Aldatmak Değil Doğru Olanı Sunmaktır Hedefimiz''

Bunu ön plana almak için bir şekilde rapor, vs ile ispat niteliği taşıyacak bir belge sunarak tanıtım yapmanız daha mantıklıdır diye düşünüyorum.

Görsellik önemlidir, kesinlikle katılıyorum.

Ancak sigara kullanan biri olarak inanmalıyım ki ürünü alabileyim.

Zaten sigarayı bırakmamız da tavsiye edilmiş:)

Hayırlısı olsun dileklerimle, kolay gelsin.
TanerSELEK Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 229 / 69
  • Ticaret 3, (%100)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

''Ürün Gerçekten İşe Yarıyor. Dönemsel değil Sürekli Satış yapılacak bir ürün % 99 Memnuniyet oranımız var. İnsanları Aldatmak Değil Doğru Olanı Sunmaktır Hedefimiz''

Bunu ön plana almak için bir şekilde rapor, vs ile ispat niteliği taşıyacak bir belge sunarak tanıtım yapmanız daha mantıklıdır diye düşünüyorum.

Görsellik önemlidir, kesinlikle katılıyorum.

Ancak sigara kullanan biri olarak inanmalıyım ki ürünü alabileyim.

Zaten sigarayı bırakmamız da tavsiye edilmiş:)

Hayırlısı olsun dileklerimle, kolay gelsin.

Ürünümüzün amacı sigaranın vermiş olduğu tahribatı aza indirmek Saf Doğal İçeriğe Sahip olduğu için Fabrikasyona Dönme Şansımız yok o zaman ürün kalitesi bozulur. Bunuda istemiyoruz. Günce Anca 100 Adet üretebiliyoruz bunun üstüne çıkmaz. Sigarayı bırakanlara ne mutlu ama illede içmek istiyorum diyorsa tahribatı azaltsın diye bu sprey bal Yazdıklarınızı not aldım yorum için teşekkürler farklı fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

webteoneno webteoneno WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 141 / 225
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam öncelikle görüşümün sitenize karşı olmadığını belirteyim.Sigara içen birisi olarak bu tür ürünler,kimyasallar ve bitkisel ilaçlar kesinlikle satın almam. Siteyi sorarsanız gayet iyi bir eksik görünmüyor. Kullanıcılara güven vermeye bakın. (üründekinden fazlasını vermeyin başınız ağrır.)
TanerSELEK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 229 / 69
  • Ticaret 3, (%100)

webteoneno adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle görüşümün sitenize karşı olmadığını belirteyim.Sigara içen birisi olarak bu tür ürünler,kimyasallar ve bitkisel ilaçlar kesinlikle satın almam. Siteyi sorarsanız gayet iyi bir eksik görünmüyor. Kullanıcılara güven vermeye bakın. (üründekinden fazlasını vermeyin başınız ağrır.)

Her Türlü Görüşe Açığım hocam Biz Koca Bir Aileyiz ve projemi Ailemle paylaştım ve fikirlerinizi bekliyorum. Sizin gördüğünüz olumsuz bir tarafı düzeltmemiz bize çok şey kazandıracağına inanıyorum veya fikir yorum için teşekkürler.

Trablus Trablus Başarı = Doğru Strateji Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Analist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 28 / 59
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam Ben Şahsen Tasarım Açısından İnfografiyi Beğendim. Ama Arkadaşlarında Dediği Gibi Kullanıcıya Güven Vermesi Gerekir. Bunun İçinde Kullanıcı Deneyimi Ve Yorumunu Gerçek Bir Şekilde Tasarıma Aktarmanız Ve En Önemlisi Bu Tür Ürünlerin Tarım Ve Sağlık Bakanlığı Onayına Tabii Tutulması Gerekir. Ben Beğendim Ama Geliştirilmesi Lazım Güzel Proje ! :)
TanerSELEK

kişi bu mesajı beğendi.

www.hizlikazanc.org
wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al