-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Free Stylee
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
s.a wmaracı nasılsınız konuya geçiyorum,
imzamdaki film sitemde cpu sorunu olduğu için hyper cache kurdum yaklaşık bir haftadır çalışıyor ama bir sorun var cache altına aldığı konulardaki hitleri saydırmıyor 10.000 kez izlendi şeklindeki rakamları saymıyor 10.000 kez tıklanmış konu ya tekrar tıklayınca 10.001 kez tıklanmış olmuyor anlıyacağınızbu yüzden sıkıntım var hyper cache yi clear cache yapıp etkisizleştirdim, ve ftpden sildim ancak yine kez tıklandı rakamları artmıyor aynı sorun devam ediyor, ve yanında DB Cache Reloaded Fix kurulu kısaca cache sistemi hakında yardımcı olucak kardeşlerimi bekliyorum iyi forumlar.
unutmuşum buraya ekleyim
GD Star Rating eklentisinide konularda çalışmamasına sebep oldu bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Free Stylee
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3.3.2 sürüm güncellemedim ben henüz napıcam bilmiyorum yardımcı olan da çıkmadı
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cache demek sorgu yapılıp bunun kaydedilmesi ve kaydedildiği yerden tekrar kullanılması demektir. Cache`yi sıfırladığınızda yeniden okunmuş olarak gözükecektir. Cacheli konular sayılıyordur, sadece cache yenilenmediği için siz görmüyorsunuzdur.
Wordpressten bahsediyorsunuz sanırım bu yüzden hiç anlamıyorum ama her cachede süre limiti olur. Bu süre 1 saat yaparsanız kaç kişi okursa okusun, 1 saat sonra cacheye yazılır.
(dediğim gibi kullandığınız cache hakkında bilgim yok, genel olarak mantığı böyle)
bcakir
http://bcakir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Uygulama Geliştiricisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cache sistemelerin hepsinde okunma sayısını saydıramazsın, çünkü cache yapınca veritabanı bağlantısını bir nevi kesmiş oluyorsun.
istatistik tutmak istiyorsan google analiytics falan kullanmak zorundasın.