Sadece para kazanma odaklı açılan ve pek önemsenmeyen siteler için genelde site sahipleri ucuz yollu hosting firmaları seçerler. Kısmen de olsa hit almış, ufaktan para kazandırmaya başlayan siteleri olanlar ise yine ucuz yollu vps almaya bakarlar. Ülkemizde ki webmaster camiasında ki genel algı böyledir. Aranızdan bir çoğu, bir firmadan hizmet almadan önce 2 webmaster forumunda ve arama motorlarında ilgili firmayı araştırmaya başlarlar ama kimsenin aklına, araştırdığı firmanın referanslar sayfasına bakıp hangi siteleri host ettiğine bakmak gelmez.

Ayrıca, forumlarda dönen en iyi hosting firması hangisi klişeli konularda anket şıklarında çoğu zaman turhost olmaz çünkü turhost pahalı bir firmadır. İlgili konularda yazılan mesajların 50 de 5 i turhost çünkü turhost kaliteli firmadır.

Özetle, benim için bir hosting firmasında en önemli kriter o firmanın referanslarıdır. *** u host eden radore benim gözümde ne kadar kaliteli ise wordpress Türkiye resmi sitesini host eden turhost da benim için öyledir. Bu verdiğim örnek sadece bunlardan biri.

Naçizane tavsiyem, ömrünüzde 1 kez dahi turhost ile çalışmanız ve farkı kendiniz hissetmeniz.