İlham kaynağınız onedio.com onedio.co onedio.ru mu hocam ? Bu adamlar parayı kırıyor fakat yapılan yatırımlardan haberiniz olsa girmezsiniz diye düşünüyorum :) Tavsiyem şudur ki 3 site ile ilgilenmek kolay iş değildir. İlk önce bir türkçesini açın tamamlayın sonrada yavaş yavaş ingilize rusça yaparsınız.
Ayrıca bu işte başarılı olmak için disiplinli olarak çalışmanız ve her geçen gün bilgilerinizi tazeleyip seo konusunda stratejiler geliştirmelisiniz. Artık birseysel seo dönemi başladı hocam. Benden size tavsiye seo konusunda bolca bilgi edindikten sonra bu işlere girmeniz. Gelen güncellemeleri takip etmeyi unutmayın. Başarılar dilerim :)
Ayrıca bu işte başarılı olmak için disiplinli olarak çalışmanız ve her geçen gün bilgilerinizi tazeleyip seo konusunda stratejiler geliştirmelisiniz. Artık birseysel seo dönemi başladı hocam. Benden size tavsiye seo konusunda bolca bilgi edindikten sonra bu işlere girmeniz. Gelen güncellemeleri takip etmeyi unutmayın. Başarılar dilerim :)
Yok hiçbir zaman onedio ilham kaynağım olmadı biz tek sektör üzerine çalışmak istiyoruz o kadar bütçemiz yok şimdilik :) Dil konusunda da onedio dan ilham almadık sadece çevremizde ki insanlar o dilleri bildiği için böyle bir yol izledik :) ya tek sitede birleştircez 3 dili yada 3 farklı site açıcaz ama hangisini yapıcaz tam olarak karar veremedim :) büyük ithimal tek site. seo konusunda size katılıyorum ayrıca disiplin konusunda da sizede başarılar dilerim.