lostyazilim

Transfer Koruması olmayan domain

8 Mesajlar 5.787 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

adilesme71 adilesme71 WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek emlak
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 419
  • Beğeniler 38 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
arkadaşlar merhaba bişey soracagım sizlere isimtescil den alınmış bir domain var ama bunu transfer koruması pasif durumda transfer et dedigimde 40 tl gibi bir üçretle transferi gercekleştir diye kredi kartı menü cıkıyor ama domain benim degil alınsa ne gibi bir zararı olur hukuksal bi sorunu varmıdır. yada alınabilirmi o şekilde

wmaraci
reklam

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Domain sizin değilse ve farklı birinin hesabından işlem yapıyorsanız bu başınızı agrıtabilir eger domainde yönetici olarak atandıysanız destek talabi oluşturup konuyu firmaya iletin bilgi alın

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

• Üyelik 09.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek emlak
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 419
  • Beğeniler 38 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
Hayır domain benim degil ama 2015 de alınmış bir domain siteside cok amatör bişey yani hic ugraşılmamış bir blog sitesi icerikleride cok yok toplasan 20 flndır ama hiti cok yüksek bir site anlamış degilim biz o kadar ugraşıyoz öyle amatör sitelerde öyle hit görünce cok şaşırıyorum :) sıkntı derken ne gibi bir skntı olabilir siteyi salmış kendi haline en son paylaşımı 2015 de zaten

meromerro meromerro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 113 / 65
  • Ticaret 5, (%100)
transfer kodunu nasıl alacaksınız? admin mail sizin mail adresiniz mi? ben tam olarak konuyu algılayamadım

Edit: Yani her transfer koruması olmayan domaini önüne gelen transfer etmek isteyip transfer edemiyor, ancak admin mail sizin mail adresinizse eğer transferi gerçekleştirebilirsiniz. çünkü transfer onay maili vs. felan gelicek onaylanması gerekicek..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek emlak
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 419
  • Beğeniler 38 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
Anladım dostum bilmedigim bir konuydu o yüzden sordum teşekkür ederim. Bişey daha sorcam böyle sacma ilgisiz siteler nasıl okurda 1 konuya 20 30 k hit alabilir

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1338
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)
Mahsuru yoksa öm atın inceleyelim hocam yada google aratın anahtar kelimelerde hit organik değilse ölü yatırım yapmayın

• Üyelik 09.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek emlak
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 419
  • Beğeniler 38 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam mahsurı tok tabiki ama ben bilgi almak icin yazmıştım şuan icin yatırım yaptgm bişey yok siz konuyu yannış anladınız sanırım :)

cigkoftemiss cigkoftemiss Bozum İşlemleri Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bozum İşlemleri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 63 / 7
  • Ticaret 36, (%100)

adilesme71 adlı üyeden alıntı

Hocam mahsurı tok tabiki ama ben bilgi almak icin yazmıştım şuan icin yatırım yaptgm bişey yok siz konuyu yannış anladınız sanırım :)

Transfer kodu olmadan transfer edilmesi mümkün değildir.Transfer aktif demek panelden şöyle bir seçenek vardır transfere kapatırsınız domaini transfer kodu olsada işlem yapılmaz.Ama transfer koruması pasifse farklı firmaya transfer kodu ile taşınabilir.Domain paneli olmadan transfer koduna ulaşılmaz anlayacağınız.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al