Satış Durdurulmuştur

Merhaba arkadaşlar daha önceden yazmış olduğum firewall scriptini satışa sunuyorum.
Script php ile yazılmıştır ve bir yönetim paneli üzerinden yönetilmektedir. İçeriğinde ;

- SQL injection koruma modülü (Siteniz üzerinde post veya get ile gönderilen tüm özel karakterleri silerek etkisiz hale getirir.)
- Küçük çaplı ddos attack ve flood engelleme modülü (Sayfa üzerine aynı ip den gelen bağlantılar 5 sn. den kısa sürede tekrarlanıyorsa işlemi engeller.)
- HTML karakterleri filtreleme modülü
- Saldırı algılama ve engelleme modülü (Yapılan bazı hack faaliyetlerini algılayarak listeler ve saldırgan ip yi kara listeye ekleyerek siteye erişimini yasaklar)
- İp karaliste modülü (Listede bulunan ipler siteye erişemezler)
- Siteyi aktif / pasif yapma seçenekleri bulunmaktadır. (Aktif yapıldığında site bakım moduna alınır ve ziyaretçilere uyarı sayfası gösterilir.)

Kullanım : Rar arşivi içerisinde gelen karabas.php dosyası sitenin header bölümüne include edilerek kullanılmaktadır. İçeriğindeki modüller yönetim paneli üzerinden anlık olarak aktif/pasif konuma getirilebilmektedir. Kurulum için config.php dosyasına gerekli veritabanı bilgileri girildikten ve veritabani.sql dosyası phpmyadminden import edildikten sonra kurulum tamamlanmaktadır. Default kullanıcı adı ve şifresi :" admin " dir.

Script açık kaynak olup herhangi bir şifreleme bulunmamaktadır. Fiyatı tek sefere mahsus olmak üzere 25 TL'dir.

Not : Script defalarca denenmiş olup herhangi bir sıkıntı ile karşılaşılmamıştır. Kullanılacak her türlü sistemde %90 sıkıntısız kullanma imkanı verecektir. Satın alınmadan önce istenildiği taktirde demo oluşturularak deneme imkanı verilecektir. Ancak satış işlemi gerçekleştirildikten sonra oluşacak herhangi bir durumda ücret iadesi kesinlikle yapılmayacaktır ve ürün hakkında destek verilmeyecektir. Lütfen alacak kişilerin bunu göz önünde bulundurması rica olunur. Fiyat yeterince makul zaten.

Ciddi alıcılar lütfen pm ile ödeme bilgisi istesinler.

Ürün Referansları :

yakupcevik adlı üyeden alıntı

Script Satın Alındı, Ödeme Gönderildi Dosyalar Bekleniyor Teşekkürler