Yazınızdan alınacak en güzel kısım gerçektende insanların ihtiyaçlarını doğru analiz edip ona göre proje üretmek ve sonucunda başarı geliyor tebrik ediyorum. Arapların Türk dizilerine hasta olduğunu 3-4 senedir biliyorum ama nedense hiç aklıma bunun üzerine bir site kurmak aklıma gelmedi, helal olsun :) Şu dizi sitesi kurmayan veya domain almayan nadir webmasterlardan biriyim, telif hakları mevzusu ve işin ahlaki ve inançlı biri için dini sıkıntıları caydırdı aslında yoksa bende açmıştım ne yalan söyleyeyim :)

İnsanların sosyal medya uygulamaları dışına çıkması gerçektende bu devirde çok zor hale geldi dediğiniz gibi hocam, bundandır ki sosyal ağ uygulamaları bile tarayıcıları artık kendi uygulamaları içine gömdü, bu yüzden bu devirde sizinki gibi çok spesifik bir içerik olmayacak site kurmanın pek anlamı kalmadı malesef. Mobil uygulamalarda genelde mevsimlik gibi oluyor, sürekli kullanılan uygulama sayısı sosyal ağ harici bir elin parmağını geçmez herhalde. Bu yüzden ben artık bu tarz proje işlerden çekilip kendimi işin diğer kısmına tema tasarlamaya adadım ve themeforest`e sunmak için ilk temamı yazıyorum ve ciddi derecede çok şey öğrendim temayı hazırlarken ve gittikçe daha iyi seviyeye geliyorum, en temizi themeforest gibi sitelerde satış yapabilecek içerikler üretmek zannımca artık :)