scriptiniz ne hocam ? Wordpress ise kendi yazdığım kodları atayım, css ile dilediğiniz şekili verirsiniz.

Wordpress değilse kullandığınız yazılımda url adresini sağlayan php kodunu yukarıdaki kodlarda "" yazan yerlere yazarsanız yine aynı işlevi görecektir hocam. Twitter için sayfa bağlantısının başlığı için kullandığınız yazılımda bir de "" yazan yere kullandığınız yazılımda sayfanın adını veren php kodunu yazınız tamamdır.

Bunları yaptığınızda kodlar tamamdır, CSS ile sosyal-paylasim li classına float:left ve width: 50%; değerlerini girerseniz iki buton yan yana ve genişliğin %50sine sahip olacak şekilde yerlerini alırlar.
Geriye "paylasim-facebook" ve "paylasim-twitter" classlarına arkaplan rengi vs tanımlamanız kalıyor, onlarıda zevkinize göre ayarlarsınız hocam :)

İconlar için font awasome kullandım kod içinde, temanızda yada scriptinizde yoksa header da tagının üstüne bunu ilave etmeyi de unutmayınız :)

Not yukarıda bilimokur hocamız popup şeklinde eklemiş, ben yeni sayfada paylaşılan şekilde eklemiştim kodları, hocamızın kodlarını kendiminkine ilave ederek düzelltim, teşekkür ederim kendisine :)