NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiki sitemi satıp bir kişisel blog açasım var,bunun için sizce .com.tr şart mıdır,yoksa .com uygun mudur? Veya kişisel blog'un ne gibi faydaları vardır? Sizce açmalı mıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Satınalma
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
sosyal medya hesaplarını onaylatmayı düşünüyorsan kesinlikle com.tr almalısın. daha profesyonel ve kurumsal oldugu izlenimi bırakıyor, herkes de olmasada:)
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Yok hocam,gerek yok.Aslında site açma gibi bi ihtiyacım da yok ama boş durmayayım diye...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uzantı konusunda com.tr şart değil, ancak kurumsal bir intiba yaratacağını düşünüyorum. Rahat bir dil ile yazamazsınız gibi duruyor, kişisel blog için .com uzantısı daha uygun daha samimi bir yazım yapabiliyorsunuz. Diğer sorunuza gelirsek eğer, kişisel blog yazarak, insanlara deneyimlerinizi paylaşarak yardımcı olmanın ayrı bir hazzı var ve bazen yeni öğrendiğiniz şeyleri de paylaştığınız için belli bir süre sonra sizin içinde bilgi deposu haline geliyor, bu da bence yeterince güçlü bir sebep. Bunlar benim şahsi fikrim.
Web -> https://alikarahisar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi sitenize baktım, içerik biliyorsunuz Google için sakıncalı bir içerik. Bu içerik sizin uzmanlık alanınız aynı zamanda. Burada şöyle bir yol izleyebilirsiniz. Kişisel blog kurup, aynı içeriklerin, savunma kısmını paylaşabilirsiniz. Örneğin, bir script'te exploit buldunuz, bunun nasıl istismar edileceğinden ziyade nasıl kapatılacağına yönelik içerik yazabilirsiniz arada kendi işlerinizin de tanıtımını yaptıktan sonra müşteri bile bulabilirsiniz blog üzerinden. Blog'un size çok fazla bir yükü olacağını düşünmüyorum maddi olarak, aslında sırf blog işi içinde 1.5 yıl verdiğiniz bir siteyi bence satmayın. Blog biraz oturduktan sonra ise, adsense veya farklı bir reklam kuruluşundan reklam alırsınız. Eğer üzerine düşüp hakkını veririm diyorsanız blog yazmanız mantıklı olacaktır. Oturmuş bir kitle ile beraber blog zaten kendisini maddi yönden idare edecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
NumanABi aslında orada sıkılmayacaksan eğer yazmıştım ben ama silmişim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İmzama baka bilirsiniz :) Ne yapıyorsunuz denildiğinde veya CV'lerde cok işe yarıyor ama asıl amaç Yazılım konusunda birazda olsa kaynak sağlamak :)
1 kişi bu mesajı beğendi.