-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende W10 kullanıyorum hatta Fast Preview sürümlerini dahi alıyorum ayrıca mobildede WP10 Preview Release kullanıyorum. İlk önizleme sürümlerinin dağıtıldığı aylarda performans sorunları ve ufak tefek bug'lar vardı, normal zaten, şuan en ufak bir hata ile karşılaşmıyorum. Önizleme sürümünde bunu söylüyorsam kararlı yapıda hiç sorun olmaması gerekir. Şunu belirtmeliyim ki W10 sistemi en yararlı biçimde kullanmak üzere tasarlandı, şuan bunu söylemek biraz zor ama GDR2'den beri hem telefon, tablet hemde pc'de büyük yenilikler yapılıyor ve bu yenilikliklerin asıl işlevselleşeceği zaman haziran güncellemeleri ile birlikte gelecek olan neon'da. Şuan API'ler bile ufak ufak yeni arayüz için açıkmaya başlandı bile. Şunu belirtmek gerekir ki eski sistemlerde W10 kullanmak intihar olabilir, yeni nesil sistemlere adapte olmuş şirket, zaten her donanıma adapte olacaklamazlar, linux sana windows gibi birçok sürücüyü sağlayabilir ama işlevsellik bakımından hala çok eksiği var, işletim sisteminden önce donanımını yenilemen ve sık sık güncellemeleri alman daha iyi sonuçlar verebilir.