Öncelikle değerli, kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. Hocam sistemim oldukça yeni hata ve bugları bir şekilde çözdüm visual studionun kurulumunuda başarılı bir şekilde gerçekleştirdim şu anda sistemim sorunsuz çalışıyor fakat ben halen w10 tam oturtamadıklarını düşünüyorum linux zaten birazda arayüz ve grafik için çalıştığını pek zatennetmiyorum açık kaynak kodlu olduğu için binlerce onbinlerce kullanıcı hata ve sorunları çözebiliyorlar fakat windowsun çalışma ekibi sınırlı olduğu için windowsun linux kadar olabileceğini sanmıyorum kullanımı kolay olduğu için windows tercih ediliyor. Bu kadar çok kullanılmasının sebebi de bu en başta. Pat diye windosu bırakmak olmaz tabi daha önce linux kullanmışlığım var ama çok fazla değil güncelleştirmeleri alıyorum hocam windowsu tamamen bırakmayacağım sürücümün içerisnde kaldığım yerde windows mevcut olacak fakat linux'u da kurmayı düşünüyorum. Size linux hakkında basitinden şöyle söyleyeyim. Taktığınız herhangi bir dosya sistemi linux tabanlı flash sürücüsündeki dosyalarınıza erişim sağlayamazsınız fakat windows dosya sistemli bir flash sürücüsünü linuxa taktığınızda dosyalarınıza erişim sağlarsınız. Ben burada basit bir örnekte olsa linux'un değil windowsun geride kaldığını düşünüyorum. Saygılarımla. İyi Forumlar. :)