Hersey tasarim subu degil goruyorumki herkes bi keseden gidiyor eski datacenterturkiye.com net org sitetasarim.org beyazhosting gibi sitelerin sahibiydim soyle soyliyim bu iste butcen olucak ekip olucak bilgi olucak guvenlik olucak ve sunu diyim yillik sadece cpanel litespeed bunlar gibi verilmesi gereken ucret 3000 bini bulur ve bu konuda hizmet ve herzaman guncellik icin bilgidir gibi onlar lazim whmcs lisansi ve ozel tasarim fiyatlarini demiyorum bile bu iste baskasinin makinasi ile is olmaz 100 kisiye irc sponsoru oldugum zamanlar ve 3000 bin kisiye hosting sponsoru oldum ilk yil guven icin destek icin 2015de kapadim hepsini cunku onune gelen 3 tl aylik host veriyor ve magdur ediyor piyasada bu ucuzluk isi yuzunden bu ise girmeyi pek planlamiyorum hayla yazan cok musterim geri girmemi istedi veya onermemi istedi bu zan altina giremem bugunlerde sadece rusyadan dc alican sadece yazilim yaptigim musterilerimi barindirmak icin herkes birsey diyorda bu isin reklami ve en onemlisi destegini unutmasinlar cok hosting firmasindan calismam icin is teklifi aldim ve bunu gordumki piyasa ölmus insallah kar edersiniz hocam