vfstech adlı üyeden alıntı

Hocam halihazırda adsense kullanıcısıyım. Ben farklı bir açıdan bakmanızı umuyorum sadece. Zar zor aldık biz de adsensi. Eminim o sitenin sahibi de aynı şartlarda almıştır. Bu genel bir durum. Banlanmasını göz önüne alıyorsa güvendiği bir şey var demek ki. Tamam reklamlara tıklayın demesi normal bir şey değil onda hemfikiriz. Ama orda ilgi alanınıza giren reklamlar demesi olayı tamamen değiştiriyor. Ha siz bir sayfa boyunca sitenin gelirleriyle ilgili makale yazmışsınız, ha o adam sitenin girişine bir rica panosu koymuş. Böyle baksanız biraz da tartışmaya girmek yerine? Mağara_Adamı

işte hocam sıkıntı da orda aslında. Tartışma niyetinde değilim. Aksine insanların bencil davranmaması için birşeyler sarfetmeye çalışıyorum.

Bak ne diyorsun ; Zar zor aldık adsenseyi. Bunun sebebi emin olun bu tür durumlar.

Şöyle düşün, Bir reklam veren adwordse reklam vermiş olsun. Neticede ödeme tık başına yapılıyor . O mesajdan dolayı reklama tıklayan biri yalnızca reklam verene değil, sana da zarar veriyor. Çünkü o reklam senin sitende de yayınlanabilecek bir reklam olabilir.

Mesela ülkemizde neden TBM düşük, beklenen rekabet oluşmuyor diye düşünüyor muyuz hiç ?

Bu mesajlarımın hepsi Yalnızca bu duruma konu olan site sahibi değildir. Geneldir bunu belirteyim öncelikle. Çünkü bu işin en büyük sahtekarları Şirket sahibi Haber siteleridir.

Ama haksızlığın azı çoğu olmaz bana göre. O nedenle bu tepkim.