-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba, yarı zamanlı yazarlık yaptığım için Windows dışında bir deneyim yaşamak istedim ve MacOS kurmak istiyorum. Sistem özelliklerim;
Anakart: MSI B150M Bazooka
Ekran kartı: MSI GTX 960
İşlemci: i5 6500
Ram: Kingston 8 GB
Güç kaynağı: Aerocool KCAS 600W 80+
Disk: 250 GB SSD + 2x 500 GB HDD
İstediğim şey yazı yazmadığım zamanlarda Mac'i kapatıp Windows'a geçmek ve oyun oynamak. Bunun için eski bir harddiski takacağım. Nereden başlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Bu konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim.
Teşekkürler.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Şahsi önerim hiç bulaşmayın. İşletim sistemi konusunda takıntılı olduğum için vakti zamanında Linux'un bir kenarına sokuşturma çabalarına girişmiştim ancak hiçbir zaman istediğim performansı alamadım. Bir yazar için verimli kullanıldığı taktirde macOS en iyi işletim sistemidir. Tavsiyem ufaktan bir bütçe ayırıp eski nesillerden de olsa bir MacBook almanız yönünde olacaktır. Yoksa Hackintosh ile ne istediğiniz performansı alabilirsiniz, ne de o sistemlerin derdi bitip tükenir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazı yazmadığında windows'a geçip oyun oynaman imkansız.Bende farklılıkları seven birisiyim.
Pc'ye kurmadığım yazılım kalmadı fakat sonu hep windows oldu.Şimdide windows 10'u indireceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.