WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
merhaba arkadaşlar ben 10 yıldan fazladır windows kullanıyordum hep filmlerde hackerler, yazılımcılar, tasarımcılar,fotoğrafcılar üst seviye firmalar macbook kullanıyorlardı özendim birden dedim oyun oynamam zaten, tasarım yapar, kodlama yapar, sitemle ilgilenirim diye düşündüm kafama esti macbook alayım dedim aldımda, fakat galiba yanlış bir macbook aldım 11 inclik ne içimden tasarım yapmak geliyor nede bilgisayarı açmak geliyor :) photoshop yükledim hata verip kapanıyor , ben visual basic ile kodlama yapıyorum mac os'a yüklenmiyormuş ayriyetten windows kurmam gerekiyormuş biraz hayel kırıklığı oldu tek iyi yani ince ve taşınabilir olması heralde :)
Birde sormak istediğim bir kaç soru var,
Neden Hackerler, programcılar,tasarımcılar macbook kullanır ? Windows'un yapamadığı neyi yapıyor neyi fazla ?
Macbook'da photoshopda çalışmak windows'a göre dahamı hızlı ? neyi farklı ki macbook alınıyor ?
açıkcası ben sırf özentilikten alayım dedim belki 11inclik değilde 15.6 inclik filan alsam farklı olabilirdi taşıması kolay olsun diye 11 inc aldım masaya koyunca ekranı görmek için eğilmekten koynum ağrıdı :)
mistikbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bende merak ediyorum takipteyim.. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir yerde okumuştum, ama nerede olduğunu hatırlamıyorum.
Macbook içerisine windows kurulabiliyor idi sanırım.
Gerçi ben ubuntu kullanıyorum uzun yıllardır, o yüzden windows bana uzak:)
Sadece aklımda kalanı yazmak istedim.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Dostum pazar günü vatan biglisayardan MacBook Air aldım ki şuanda iyiki almışım diyorum.
Kullanıma göre seçimler yapılır.
Ben yazılımla uğraşıyorum, sesli çalışan bilgisayar sevmem, hızlı olsun isterim, genellikle tarayıcılarda zaman geçiririm, oyun oynamam, sürekli olarak pc yanımda bulundururum, şarj benim için önemli diyorsan MacBook Air kesinlikle tavsiye ederim.
Benki 2003 yılından beri bilgisayar kullanan biriyim kendime şunu diyorum abi ben bu zamana kadar ne kullanmışım böyle :) Şuanda mouse kullanmıyorum herşey rahat kasma donma yok ısınma yok herşey akıcı ve istediğim gibi ben çok mutluyum :)
Ayrıca macbook kimse tavsiye etmiyor verdiğin para çöpe gidebilir sana tavsiyem bence MacBook Air almalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende geçen sene mac pro aldım gayet memnunum her yönden hızlı kullanışlı uzun süre şarj gidiyor sessiz taşınabilir bir anda kapanacak mavi ekran verecek korkusu yok işletim sistemiyle baya stabil çalışıyor kaliteli ama tutup mac alıp windows kurmak ferrari alıp şahin motoru takmak gibi bişey öyle bir düşünceyle alınmaz ama webde gezinmek olsun grafik olsun makale yazmak vs. olsun hem güvenlik açısından hem temiz kullanımda rahat 10 sene kullanılacak ve ölmeyecek bilgisayarlardır.
Ben şimdi kendi macbook pro mu 6000 civarında satmayı düşünüyorum :) fiyat konusundada oldukça iyi piyasası düşmüyor