Sizde yaşadığınız yurtdışı seyahatlerinizi ve gece hayatı maceralarınızı, önerilerinizi ve anılarınızı gönderin Yazınız editörlerimiz tarafından onaylandıkdan sonra İphone 7 çekilişine katılma hakkı kazanın .
Gerçek isminizi yazıda kullanmak zorunda değilsiniz yazınızı dilerseniz takma isim ile gönderebilirsiniz.

(İphone 7 çekilişine katılmak için Adınız Soyadınız ve İletişim bilgilerinizi makale ile birlikte göndermeniz gerekmektedir)

İphone 7 çekilişi kampanyası katılım şartları ; Yazınız daha önce başka bir sitede paylaşılmış veya başka bir siteden kopyalanmış olamaz. Editörlerimiz gönderdiğiniz yazının daha önceden başka bir siteden alıntı olduğu tespit ederse yazınız kampanyaya katılımı sağlanmaz. Yazının içeriğinde küfür ve ahlak dışı kelimelerin olmaması gerekmektedir. Düzgün Türkçe ile detaylı ve gerçekten bilgilendirici olan yazılar ile kampanyaya katılabilirsiniz. Yazının uzunluğu en az 750 kelimeden oluşmalıdır.
Son katılım tarihi : 16.08.2017
Çekliş tarihi 17.08.2017 tarihinde internet üzerinden yapılacak olan canlı yayın ile Wmaraci.com'da bulunan Çekiliş aracı ile İphone 7 çekilişi yapılacak ve kazanan talihliye gönderilecektir.
Yukarıda belirtilen şartlara uymayan yazılar kampanyaya katılamaz.
Lütfen Hikayeniz ile birlikte adınız soyadınız ve iletişim bilgilerinizi bize iletiniz. (Sadece Kampanyaya Katılmak içindir. Sitede bilgileriniz yayınlanmaz.)

Kampanyaya katılanlar gönderdikleri yazının yayınlanmasını kabul etmiş sayılır ve yazı hakkında hiçbir hak talep edemez.

Lütfen makalenizi pm olarak gönderdikden sonra konunun altına mesaj ile belirtiniz.