Pluto
Google Partner Ajansı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google AdWords herkesin reklam verebileceği kadar basit bir sistem değil. Onlarca farklı araç var. Bu kadar kolay olsa Google AdWords Ajansları olmazdı. Herkes reklam verebilir mi? Evet verebilir sizin gibi. Fakat yanlış yapılandırmalar vb. birçok sebeple olması gereken verimi alamayabilirsiniz. Google AdWords, içerisinde onlarca hatta yüzlerce farklı yapılandırmayı sağlayan özellikler bulunuyor. Bu özellikler sayesinde doğru hedef kitlenize doğru zamanda ulaşabiliyorsunuz. Bu özellikler olmasaydı reklamınız çok alakasız kişilere gösterilerek bütçenizin önemli bir kısmı boşa giderdi. Kısaca ayarlar ve seçenekler çoğaldıkça nokta atışı yapmanız daha kolay olurken, sistemde zorlaşıyor. Ben 2007 yılından beri Profesyonel olarak Google AdWords ile uğraşıyorum. Şuana kadar çözemedim bir problemle karşılaşmadım. Doğru bir yapılandırma ile güzel sonuçlar alabilirsiniz fakat sistemi iyi bilmeniz lazım. Bilmediğiniz durumlarda verdiğiniz örneklerde olduğu gibi sorunlar yaşamanız çok doğal. Herkes her şeyi iyi bilmesi mümkün değil. O yüzden işi bilen bir uzmandan destek almanızı tavsiye ederim. Sorunları olan arkadaşlar varsa hesaplarını ücretsiz analiz edebilirim.