Merhaba arkadaşlar Ben çok eski webmasterlerden adensenin türkiyeye yeni geldiği zamanlardan beri kısacası 2006 dan beri bu işlerle uğraşıp ve bir konu açaçacagım zaman gerçekten en iyilerini araştırıp açan birisiyim.
Şimdi gelelim Konumuza binlerce insan vardır webmasterliği yeni öğrenenler bi kaç senedir bu işi yapan ve durmadan yapmaya calısıpta hiç bişey yapamıyan arkadaşlarımız vardır aramızda okadar çok ugrasıp para kazanamıyanda.
yıl 2017 daha bilgisayarın yanında doğan bebekler 10 yaşına geldiğinde webmasterlik ismini duyduğu zaman araştırıp bi web sitesi açar ve adense üyeliği alır reklam almaya çalışır para kazanıcam ben der.
adensenin zor olmasının sebebi bu aslında.Yap emeğini göster ben sana reklam veriyim tarzı aslında
herkez webmaster olmuş kopyala yapıştırı bilen herkez.onun için bizlerde ufak bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama kopyalardan pek ilerliyebildiğimiz sayılamaz.
Şimdi 2 günlük webmaster arkadaşlarıma ve 20 yıldır uğraşan arkadaşlara ufak bir tavsiyem olucak google bize her fırsatı sunmuş ama iyi olan ile kötü olan arasında seçim yapmak zorunda ve bunun için ufak bir zorluk sunmuş durumda header ile footerin ne oldugunu bilmiyen arkadaşları elemek zorunda google..
eğer para kazanmak istiyorsanız arkadaşlar mutlaka açtığınız siteye bir örnek site belirlemeniz gerekmektedir.ve ardından sitenizin içeriğine uygun içerikleri takip etmek güncel olan herşeyi zamanında atmalısınız.Google herzaman güncel siteleri sever ve kopya olmıyanları sever.
bi site açtınız aylar oldu sitenizde 50 içerik var 2 günde 2 içerik attınız bu site para kazanmaz hergün sadece 10 dakikanızı ayırarak 3 içerikde atabilirsiniz 1 içerikte 2 günde 2 içerik atmak yerine 1 günde 1 içerik atman daha mantıklı olucak ve siteni güncel tutucaktır.
Sabırsız olma hergün 1 içeriğin günler geçtiğinde binlerce ziyaretçisi olucaktır bi tanesinin olmasa diğerinin olucaktır. ama yılmadan bıkmadan hergün bişeyler eklemek zorundasın.
ama sen ekliyorum ekliyorum diyip bu işi 1 ay sonra bırakıcaksan sevmiyerek yapıyorsan bu işi bu yazıyı boşuna okumussun demektir.Çünkü Biz ilk sitelerimizi Açmaya Başladığımız zamanda ne adense vardı türkiyede nede youtube türkiye.
sadece yurt dışı kaynakları vardı ve paramızı paypal aracılığıyla alırdık o da yarım yamalak sayımlarla. okuduğunuz için teşekkürler şimdi siteme 40 içerik eklemem gerek :)