-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar Ben çok eski webmasterlerden adensenin türkiyeye yeni geldiği zamanlardan beri kısacası 2006 dan beri bu işlerle uğraşıp ve bir konu açaçacagım zaman gerçekten en iyilerini araştırıp açan birisiyim.
Şimdi gelelim Konumuza binlerce insan vardır webmasterliği yeni öğrenenler bi kaç senedir bu işi yapan ve durmadan yapmaya calısıpta hiç bişey yapamıyan arkadaşlarımız vardır aramızda okadar çok ugrasıp para kazanamıyanda.
yıl 2017 daha bilgisayarın yanında doğan bebekler 10 yaşına geldiğinde webmasterlik ismini duyduğu zaman araştırıp bi web sitesi açar ve adense üyeliği alır reklam almaya çalışır para kazanıcam ben der.
adensenin zor olmasının sebebi bu aslında.Yap emeğini göster ben sana reklam veriyim tarzı aslında
herkez webmaster olmuş kopyala yapıştırı bilen herkez.onun için bizlerde ufak bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama kopyalardan pek ilerliyebildiğimiz sayılamaz.
Şimdi 2 günlük webmaster arkadaşlarıma ve 20 yıldır uğraşan arkadaşlara ufak bir tavsiyem olucak google bize her fırsatı sunmuş ama iyi olan ile kötü olan arasında seçim yapmak zorunda ve bunun için ufak bir zorluk sunmuş durumda header ile footerin ne oldugunu bilmiyen arkadaşları elemek zorunda google..
eğer para kazanmak istiyorsanız arkadaşlar mutlaka açtığınız siteye bir örnek site belirlemeniz gerekmektedir.ve ardından sitenizin içeriğine uygun içerikleri takip etmek güncel olan herşeyi zamanında atmalısınız.Google herzaman güncel siteleri sever ve kopya olmıyanları sever.
bi site açtınız aylar oldu sitenizde 50 içerik var 2 günde 2 içerik attınız bu site para kazanmaz hergün sadece 10 dakikanızı ayırarak 3 içerikde atabilirsiniz 1 içerikte 2 günde 2 içerik atmak yerine 1 günde 1 içerik atman daha mantıklı olucak ve siteni güncel tutucaktır.
Sabırsız olma hergün 1 içeriğin günler geçtiğinde binlerce ziyaretçisi olucaktır bi tanesinin olmasa diğerinin olucaktır. ama yılmadan bıkmadan hergün bişeyler eklemek zorundasın.
ama sen ekliyorum ekliyorum diyip bu işi 1 ay sonra bırakıcaksan sevmiyerek yapıyorsan bu işi bu yazıyı boşuna okumussun demektir.Çünkü Biz ilk sitelerimizi Açmaya Başladığımız zamanda ne adense vardı türkiyede nede youtube türkiye.
sadece yurt dışı kaynakları vardı ve paramızı paypal aracılığıyla alırdık o da yarım yamalak sayımlarla. okuduğunuz için teşekkürler şimdi siteme 40 içerik eklemem gerek :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO Expert, Web Design
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%89)
Günümüzde WEB SİTE Kavramı şuanki televizyon ile eş değerdir. Site sahibi istediğini sitesine koyar aynı televizyondaki gibi dizileri reklamları koyar. İzleyiciler yani okuyucular hangisiniz izle veya girip okur ona kalmış. Kumanda onların elinde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım Seo
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Güzel ve anlamlı bir yazı bu bölüm daha hoş ( header ile footerin ne oldugunu bilmiyen arkadaşları elemek zorunda google.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında Siteler tv kavramında olmaması gerekmelidir çünki ziyaretçi ne isterse senin katagorin çerçevesi içerisinde onu eklemelisin illede para diyip içerik eklemeyi bırakıp aylarca reklam almaya calıstıgında ziyaretçini kaybedersin.örnek yahoo ele alalım google patlama yapmadan önce çalışanlarından birisinin konuşmasını duymuştum biyerden arama motorları arama optimazyonuna çalışırken ve kendilerinin arama motorlarının robotlarını geliştirmek yerine ufak bi ziyaretçi sayısını gördüklerinde hedeflerinin dışına çıkmışlardır ve kullanıcıları reklam ile boğarak ve ziyaretçilerine istenmiyen reklam açarak kendilerinden soğutup bize yöneltmişlerdir diye bir video izlemiştim
çalışma yaptıgın alanda hedefin dışına cıkarsan yahoo gibi suanda bilmiyen arkadaşımız cok vardır hatırlanmadan unutulur gidersin diyelim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Şu an makale işiyle mi uğraşıyorsunuz?
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayır nerden çıkardınız :) sadece oyun sitesi ile ugrasıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öncelikle bilgilerinizden yararlanmayı çok isterim. Üniversite 2. sınıf Bilişim T. Öğrencisiyim ve sınıfımda adsense ne diye sorsam 40 kişilik sınıftan en fazla taş çatlasın 3 - 4 kişi çıkar ne olduğunu bilen yani demem o ki sadece googlenin değil eğitim sisteminin de değişmesi gerekiyor. Üniversite 2. sınıf öğrencisi footerin ne olduğunu bilmeyip 12 yaşındaki çocuk biliyorsa burada bir sorun var demektir. Yanlış anlamayın yazdıklarınıza son derece katılıyorum. Yani bilgisayar bölümünden sıkılıyorsun madem neden araştırma yapmayıp bu bölümü seçiyorsun arkdaşım. Saygılarımla. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında herşey merakla başlar okuma ile değil Arkadaşlarınla yarın otur konuş Bilgisayar yazılım yada donanım söylemediniz kısaca özet geçiyim sen kendi isteğinlemi geldin bu bölümü seçtin de
12 yaşındaki cocuk meraklıdır senin benim yapamadıgımı yapar facebook un ilk kurucusu gibi lise öğrencisiydi ve milyon dolarlar kazandı sitesini satarak
senin üniversite dediğin ortamda ya proje çocuk vardır yada istediği puanıla istediği yere varamayıp bilgisayardan yazılım yada donanım bi şekilde 2 kod öğrenir para kazanırım diyen aslında o para kazanırım dediği işide yapmaya meilli olmıyan insanlar yarın mezun olup bir yazılım şirketine girdiği zamanda çöp adam çizip animasyon yaptım diye bilicek kişilerdir.
12 yasındaki çocugu 20 yasındaki gence tercih ederim :) merak insana herşeyi yaptırır çünki
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kendileri diyorlar aslında isteyerek gelmedim bilseydim böyle olacağını gelmezdim. Yani oturup konuşmama gerek yok aslında çoğu çocuk gibi yani şöyle söyleyeyim. Ben kabul ediyorum çok saçma hareketlerim var mesela durduk yere bir anda kendi kendime konuşup kendimle dalga geçip eğlenebilirim bu benim çocuksu yanım fakat bir insan karşısındakine saygılı olmalı onun en düzgün bir biçimde konuşup ona tam olarak ona yoğunlaşıp onunla konuşması gerektiği gibi konuşması gerektiğini düşünüyorum bunun tam tersini yapanlar yani yeni yeni yetişkin olmanın ne olduğunu nasıl oturup kalkması gerektiğini öğrenenler çocuklardır. Çok uzattım :) özür dilerim. Ben çocuklarla konuşurken onları nasıl eğlendirerek bir şeyler öğretebilirim diye düşünüyorum fakat karşındaki 20 yaşını aşmış insanı ben çocuk gibi görüp bu şekilde bir şey öğretemem ya da karşıma alıp bu tarzda konuşamam. Kusura bakmasınlar. :) ;)
instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ