-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üniversitede seni kimse düşünmez sende kimseyi düşünme sen yap onlar izlesin örnek alsın bütün sorularının cevabı googlede öğretmenin olarak googleyi gör doğru kelimeyi aratırsan bulursun sınıftakilere değil googleye ihtiyacın var senin dediğin arkadaşların arasından bilen varsa onada google öğretmiştir :) ne ders almak istiyorsan arayıp ta bulamadığın bişey yoktur googlede yeterki doğru kelimeleri yaz olmazsa eş anlamsını yaz yoksa ingilizce yaz oda yoksa rusça yaz illaki her sorduğun sorunun cevabını istediğin dersi googleden alırsın üniversitedeki o 2 kod biliyorum diye tahtaya vura vura kendini kasan bütün hocalardan iyidir google çünkü istediğin tüm dersler vardır ben google amca derim hep :)
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne güzel söylediniz hocam çok teşekkür ederim. Bilgi sınırı olmayan bir denizdir. bilgi dileyense denizlere dalan bir dalgıçtır. Demişler hocam. Çoğu arkadaşımın ödevini ben yaptım amacım öğrenmek ve kendimi geliştirmek aslında onların bana bir faydası yok birsi bir problemle karşılaştığında bana gelip soruyor çoğu zaman bende araştırıp öğreniyorum amacım öğrenmek. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ
Juliette
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
J** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 - Bu domaine ne sitesi açmalıyım? - Sırf domain aldığı için proje yürütebileceğini zannetmek.
2 - Bu sektörlerde para varmış... - Daha terminolojisini dahi bilmeden insanlara belirli bir alanda bilgi verebileceğini zannetmek.
3 - Mecburiyetsizlik. - O sitenin varlığı yada yokluğu hayatında bir şeyleri değiştirmeyeceği için üzerine yeterince düşmemek.
4 - WMAracı - Gördüğüm kadarıyla ortam gayet güzel ve hareketli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Neden mi Sıkılıyor Bu İnternet Sitesi Açan Arkadaşlar ?
Kısaca bende açıklayayım arkadaş güzel yazmış bende vurgulamak istiyorum.
" Site açılıyor max 1 saat içinde host vs aktif oluyor. Siteye içerik giriyor kendisi yada copy paste şeklinde. Doğru dürüst dikkat çekici içerik girmiyor sonra biraz zamana bırakmadan yok efendim sitem hit almıyor. Hemen koy satılığa 20 liraya açmış 200 liraya satıyor. Neymiş geleceği büyükmüş. En büyük eksiklik şu açar açmaz hit geleğine inanan arkadaşlar çoğu zaman sıkılır ve o site her zaman altta kalır. Biraz sabır gerekiyor."
- Son olarak her şey para için olmamalı.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çoğu kişi para var diye gider çoğu kişi ise de hevesi olduğu için gider . mesela ben hevesim var bu işlerde ha mesela bişeye ihtiyacım olur araştırırım bulamazsam forumlarda yardım ısterım . bır ınsan bısey yaparken bence parayı düşünmemesı lazım. düşünür ise zaten pek bişey olmaz gibime geliyor. insanın içinden gelmesi lazım bence. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu konuya değindiğiniz için teşekkürler hocam.
duaevi
http://link.tl/O8Cu tema
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam valla yazınız iyi olmuş tebrikler ve teşekkürler verdiğiniz öğütler için
https://www.bitexen.com/?ref=7588845
Kayit olup hesabi onaylatinca 20 TL hediye.
duaevi
http://link.tl/O8Cu tema
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SuatGülten adlı üyeden alıntı
Neden mi Sıkılıyor Bu İnternet Sitesi Açan Arkadaşlar ?
Kısaca bende açıklayayım arkadaş güzel yazmış bende vurgulamak istiyorum.
" Site açılıyor max 1 saat içinde host vs aktif oluyor. Siteye içerik giriyor kendisi yada copy paste şeklinde. Doğru dürüst dikkat çekici içerik girmiyor sonra biraz zamana bırakmadan yok efendim sitem hit almıyor. Hemen koy satılığa 20 liraya açmış 200 liraya satıyor. Neymiş geleceği büyükmüş. En büyük eksiklik şu açar açmaz hit geleğine inanan arkadaşlar çoğu zaman sıkılır ve o site her zaman altta kalır. Biraz sabır gerekiyor."
- Son olarak her şey para için olmamalı.
Aynen hocam bende de o var o yüzden sıkılıyorum surekli hit bekliyorum sayfamin 4 bin civarında indexi var fakat gelen hit 100 bile olmayınca moralim bozuluyor ama yilmak yok yola devam
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.bitexen.com/?ref=7588845
Kayit olup hesabi onaylatinca 20 TL hediye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Juliette adlı üyeden alıntı
1 - Bu domaine ne sitesi açmalıyım? - Sırf domain aldığı için proje yürütebileceğini zannetmek.
2 - Bu sektörlerde para varmış... - Daha terminolojisini dahi bilmeden insanlara belirli bir alanda bilgi verebileceğini zannetmek.
3 - Mecburiyetsizlik. - O sitenin varlığı yada yokluğu hayatında bir şeyleri değiştirmeyeceği için üzerine yeterince düşmemek.
4 - WMAracı - Gördüğüm kadarıyla ortam gayet güzel ve hareketli.
herşey halihazırda zaten :) copyala yapışıtırla bişey kazanamassın..emek lazım
örnek. karınca para kullanmaz herşeyi bulmak için arar ararken yorulur buldugunda evine taşımak için yorulur kışın sefasını çeker misali :)
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com