dursunyilmaz Türkler akılcıysa; niçin türbelere tapıyorlar? Şeyhlerini Allah ile aralarına koyuyorlar. Muska ve cevşen takarak korunduğunu sanıyorlar? Niye buldukları her yere heykel dikiyorlar? Ve niye...

Araplar nakilciyse; niçin en basitinden suud işgal altındayken hala krala karşı el pençe divan duruyorlar? Niçin vatanları teker teker ellerinden giderken veya bebekleri öldürülürken "zulüm gelince farz olan CİHADI" yerine getirmeyip ülkelerinden kaçıyorlar? Ve niye...

HACC 78.AYET: O, gerek daha önce, gerekse bunda size "müslümanlar" adını verdi.

Türkle, Arapla, Kürtle, bilmem ne ile olmaz bu işler. Müslüman müslümandır. Başka bir adı yoktur. İnsanların büyük çoğunluğu bilerek inkar etse de, diğer büyük çoğunluğu gizli olarak bilmeden ALLAH 'a şirk koşsa da; Zafer inananlarındır. Cehalet İslam'da mazeret değildir. Maalesef, insanların çok çok büyük çoğunluğu müşriktir. Özellikle ülkemizdeki müslüman görünümlüler de buna dahil. En basitinden televizyona çıkan sahtekar din tüccarları ve onlara islam hakkında sorular sorup değer verenler. Veyahutta Allah ile aralarına şeyhlerini, türbelerini, ölülerini falan koyan tasavvufçular.

Son olarak her şeyden önce müslüman olmak isteyen kişi La İlahe İllallah 'ın manasını bilmelidir. Nasıl ki namazın şartları varsa ve bu şartlar yerine gelmeden namaz kabul olmuyorsa. Örneğin abdest almadan namaz nasıl kabul olmuyorsa, La İlahe İllallah 'ı bilmeden ve şartlarını uygulamadan da kimse müslüman olamaz.

İnsanların çoğu kâfirdir (Nahl, 83)
İnsanların çoğu yoldan çıkmıştır (Mâide, 49)
İnsanların çoğu muşriktir (Rûm, 42)
İnsanların çoğu inkarcıdır (İsrâ, 89)
İnsanların çoğu Allâh'ın Âyetlerinden habersizdir (Yûnus, 92)
İnsanların çoğu Allâh'a şukretmez (Bakara, 243)
İnsanların çoğu zanna uyar (Yûnus 36)
İnsanların çoğu nankördür (Furkân, 50)
İnsanların çoğu yalancıdır (Şuarâ, 223)
İnsanların çoğu iman etmez (Bakara, 100)
İnsanların çoğu Allâh'a ortak koşar (Yûsuf 106)
İnsanların çoğu gerçeklerden hoşlanmaz (Zuhruf, 78)
İnsanların çoğu Kur'andan yüz çevirdi (Fussilet, 4)
İnsanların çoğu düşünmez (Mâide, 103)
İnsanların çoğu Allâh'ın ölüleri dirilteceğini bilmez (Nahl, 38)
İnsanların çoğu kiyamete iman etmez (Mu'min, 59)
İnsanların çoğu Allâh'ın mucize yaratabileceğini bilmez (En'âm, 37)
İnsanların çoğu rızkı Allâh'ın verdiğini bilmez (Sebe, 36)
İnsanların çoğu doğru hayat tarzının Allâh'a teslim olmak olduğunu bilmez (Rûm, 30)

Not: Yazdıklarım sadece müslüman olmak isteyenler içindir. Diğerleri beni bağlamaz. İster ateist olun, ister heykele tapın, ister imam hatip veya ilahiyat okuyup diyanetin paralı namaz kıldırma memuru olun, umurumda değil.