ben sefa gediği destekliyorum yes mi no mu evet mi hayır mı beni ilgilendirmez sen bir teknoloji bloguysan bence sektör ve faliyet konularını karıştırmamalı hedef tasarımcılar bilişim sektöründe çalışanlar değilse sizin reklam alacağınız o kadar çok firma şirket varki bizim sektörümüzden 3 kuruş aşağı olsun ben fikrimi açıklamam gerekirse ben galericiysem araba satarım parçasını bile bulundurmam ki yiyecek zaten asla bulunmaz bizde illaki hayırların ve evetlerin reklamları olacak unutmayınız Obama youtube videoları sayesinde favori olup tüm Abd tarafından youtubedan tanınarak seçilmiş ve kazanmış bir başkandır. Sosyal medya kullanmasını bilene kullanıcılara ulaşmanın en kolay yoludur bence bende izlenme oranlarına bakarak istediğim yere reklam veririm ama satın alma ve pazarlama biriminin bunu iyi analiz etmesi gerekirdi sefa gediğin ve web teknonunda haklı yanları olduğu ve tarafsız olarak bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim gün dayanışma günü kavga günü değil biz değilmeyiz heryerde barış isteyen iltifata açık olduğumuz kadar eleştiriyede açık olacağız taraflara yüklenilmemesi dileğiyle