-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İyice bilgi sahibi olun, bu arada para biriktirin ve o sırada ne yapmak istediğinizi şekillendirmiş olursunuz.
Biraz sabır:)
Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
altef4
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
allah tüm öğrencilerimize akıl fikir versin, elde tutulur bir proje üretirsin yazılımını tamamlarsın ona fikir denir bu fikir 10.000 20.000 50.000 kişilik küçük bir kitleye ulaşır startup olur. ne güzel hemşirelik bitirmişsin baksana işine gücüne yok instagram paketi yok bilmem ne 2.000 lira para biriktirmişsin nasıl hiç etsem diye fikir arıyosun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aleykümselam. Site kur reklam yap ve kazan derim. İlk aklıma gelen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne yaparsanız yapın, yatırım yaptığınız şeye yine emek vermek mecburiyetindesiniz. Sadece parayı yatırayım. bana her ay kazanç versin ben yatayım düşüncesi olursa yatırımınız boşa gider.
bu düşüncemi sizi tenzih ederek söylüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Arkadaşlar öğrencileri niçin küçümsüyorsunuz ? Ben 2006 yılında ilk sitemi açtım üniversitenin ilk yılında, mynet'ten mysite açmıştım. Ptc ptsu gibi işlerle vakit kaybettim 2-3 dolar için, ardından hotfile download işinden günde 1-2 dolar kazandım diye sevindim, surf yapıp para kazandım komik rakamlar hala 220 ref üyem var uğraşmadan sitelerime hit gönderebiliyorum ref üyelerden banada geldiği için, akabinde kendi sitelerimi kurmaya başladım sürekli güncel ve özgün. Okul 2. örgün olduğu için gündüz tüm vaktimi ayırabiliyordum mühendislik okuduğum halde fakat okulun son senesinde adsense gelirimi asgari ücret seviyesine getirmiştim aylık 800 tl civarı ortalama gelirim vardı okurken, tabi yıl ozaman 2010'du yanımıyorsam o yıllarda asgari ücret o civardaydı.
Uzun lafın kısası hayalci olmamak lazım benim baya tecrübe kazanmam gerekti bu işler için ama içinizde heves varsa ayaklarınız yere sağlam basarak fazla yüksek uçmadan başlayın. Yatırım yapmak için önce tecrübe kazanın tecrübeniz yoksa riskli işler bu işler yatırım yapmak.
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-