daniel1336 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar öğrencileri niçin küçümsüyorsunuz ? Ben 2006 yılında ilk sitemi açtım üniversitenin ilk yılında, mynet'ten mysite açmıştım. Ptc ptsu gibi işlerle vakit kaybettim 2-3 dolar için, ardından hotfile download işinden günde 1-2 dolar kazandım diye sevindim, surf yapıp para kazandım komik rakamlar hala 220 ref üyem var uğraşmadan sitelerime hit gönderebiliyorum ref üyelerden banada geldiği için, akabinde kendi sitelerimi kurmaya başladım sürekli güncel ve özgün. Okul 2. örgün olduğu için gündüz tüm vaktimi ayırabiliyordum mühendislik okuduğum halde fakat okulun son senesinde adsense gelirimi asgari ücret seviyesine getirmiştim aylık 800 tl civarı ortalama gelirim vardı okurken, tabi yıl ozaman 2010'du yanımıyorsam o yıllarda asgari ücret o civardaydı.

Uzun lafın kısası hayalci olmamak lazım benim baya tecrübe kazanmam gerekti bu işler için ama içinizde heves varsa ayaklarınız yere sağlam basarak fazla yüksek uçmadan başlayın. Yatırım yapmak için önce tecrübe kazanın tecrübeniz yoksa riskli işler bu işler yatırım yapmak.


Öğrenciyiz diye okula gitmekten başka yapacak bir işimiz yokmuş gibi davranılıyor (her yerde her zaman) ama asıl üretkenlik bu zamanlarda oluyor.