engellibilgi adlı üyeden alıntı
güzel düşünülmüş planlama yapılmış,bir dükkan açsanız şu an 20-30 bin lara siteaçmak daha mantıklı
hayırlı olsun umarım istediğini yaparsın
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
bilalguler5 adlı üyeden alıntı
Dorebar hocam aylar sonra konunuzu tekrar gördüm. Merakla takip ediyorum sizi. Aklımın bir köşesinde Dorebar diye biri vardı forumda çılgın projesi vardı acaba ne yaptı diyordum.Abi projem hiç hız kaybetmeden devam ediyor. Projemde ki en belirgin değişiklik, kendine ait bir yazılımın olması gerektiği. Bunun için girişimlere başlamış bulunmaktayım.
Vallah kardeş sonuna kadar okudum sana bir tavsiyem var. Şirket kurucam diyorsun bir şirketi kurma maliyetini araştırdınmı? Ofis açıcaksın sabit vergiler vs. bunların aylık maliyetini düşünmen lazım? ben sana söyliyim şahıs şirketi açarsan hiç bir işlem yapmasanda aylık minimum 600 civari bir meblag ödemek zorundasın. Ayrıca şirket açdığın içinde şuan çalışdığın yerden çıkmak zorunda kalacaksın. İşten çıkınca maddi devamlılığın bitecek ve projen malesef ivme kaybedecek.
Bence senin şirket kurmanı gerektirecek herhangi bir durum yok. Şirketleşme aşaması reklam satışlarında sana lazım olacak o zamana kadar bekletmende fayda var.
Bence senin şirket kurmanı gerektirecek herhangi bir durum yok. Şirketleşme aşaması reklam satışlarında sana lazım olacak o zamana kadar bekletmende fayda var.
Merhaba hocam. Konuyu başlattığımdan bu yana, maddi olarak bir çok şey değişti. Şu anda herhangi bir yerde çalışmıyorum ve projemle ilgileniyorum. Söylediğiniz gibi henüz şirket kurmayı gerektirecek bir faktör yok ama projenin ismini tescil etmek adına bu şart. Maliyetler, bilanço, fizibilite, her geçen gün güncelleniyor ve yol haritamız bazen yanlış şekillendiği için dikkatli adımlar atmak zorundayım. Bir üst satırda da belirttim, projemde şu an en belirgin değişiklik özel bir yazılım gerektiği.
Ben projenin tutacağı kaanatindeyim. Bu tarz projeler sosyal medyada güzel bir imajla tutar, oraya yoğunlaşın. Onedio örneği var önümüzde. İş bilen bir ekiple çalıştığınız sürece yatırımda alabilirsiniz.
Sizinle aynı fikirdeyim. Projemde statü olarak en çok vakit ayırdığım alan, imaj çalışması, viral senaryolar ve reklam örnekleridir. İçerik kısmen bitmiş durumda.
Nasıl gidiyor hocam umarım iyi gidiyordur. Her konudan olan siteleri tutturmak zordur ama inşallah iyidir. Sakincasi yoksa siteyi özelden yazabilir misiniz? Başarılar dilerim
Samet kardeşim, proje halen yapım aşamasında, teknik detaylar, fizibilite çalışmaları, içerik üretimi vesaire halen devam etmekte. Yani projem halen üzerinde çalışılan bir konumda olduğu için elle tutulur bir internet sitesi şu an mevcut değil.
seni tanımak istiyorum yiğidim bir swot ancak bu kadar güzel hazırlanır
Tanışalım yiğit ;) Detay benim işim.