Satıcının Sözlerine ve Referanslarına bakacaksınız ona göre sipariş vereceksiniz. Ticarette en önemli şey karşı tarafı dinlemektir. Eğer konu üzerinde en ufak bir bilginiz olsa bile karşı tarafa belli etmeyin safa yatın bırakın anlatsın. Eğer kişinin sözleri sizin bilgileriniz ile çelişiyorsa veya en önemlisi kişi kendi sözleri ile çelişiyorsa vermeyin siparişi.
2.cisi ise kişinin referansları İyi iş disiplini olan titiz ve hakkıyla iş yapan kişi her zaman müşterileri tarafından sevilir ve yorum alır. Bu yorumları takip edin okuyun zaten kendisi ilanın altında bunları sergileyecektir. Ha her yorum doğru mu ? Olmayabilir. O zaman ise yorum yapan İD leri araştırın forumlarda spam mı değil mi diye.
Son olarak yaptığı referans siteleri inceleyin iletişim bölümlerinden site sahipleri ile görüşün. Görüşme sırasında Kişiyi tanıdığınızı söylemeden tema ile ilgili ve yapan kişi hakkında bilgiler isteyin.

Böylelikle gerçek bu işi bilen kişi ile çoluk çocukları ayırabilirsiniz. Böylelikle bu çocuklar kimsenin parasını çarpamaz. Kum havuzlarına arkadaşlarıyla oynamaya geri dönerler.