Merhaba sevgili dostlar, bugün sizlere Hayvanlar için ileride yapacağım bir projeden bahsetmek istiyorum. Bugün hayvanlar(.)tv alan adını kayıt ettim, uzun zamandır aklımdaydı ve bu zamana kadar alınmadığı için kendimi ayrıca şanslı hissediyorum.
Şimdi size aklımdan geçenleri bahsetmek istiyorum.
• İlk amacım bu iş için sağlam bir yatırımcı bulmak, bunun için birçok iş adamının kapısını çalabilirim.
• Masaüstü site kurulumu, mobil versiyonu ve mobil uygulaması için profesyonel bir ekip ile anlaşacağım.
• Hayvanlar(.)tv'de sadece video yüklemek mümkün olacak (video dakikası maksimum 3 dakika düşünüyorum).
• İnsanlar ekledikleri videolara sticker yapıştırma imkanı bulacaklar (sadece hayvan stickerleri)
• Kendilerine ait profilleri olacak her üyenin.
Benim aklımda olan şu an için kaba taslak fikir budur. Sizinle beyin fırtınası da yapmak isterim. Ben uzun yıllardır hayvan siteleriyle ilgilenmem yanı sıra sokak hayvanları içinde çok fazla mücadele de bulundum. Şu an çalıştığım özel şirketten dolayı sadece sabah-akşam verebiliyorum yiyecek/içecek.
Sizlere karşı dürüst olmak istiyorum. Bir insan dilediği kadar para kazansada, eğer işini sevmiyor ise kazandığı paradan tat alamaz. Bu benim kişisel düşüncem, ben hayvanları çok fazla seviyorum. 2 köpeğim, balıklarım, kuşlarım ve sokakta beslediğim onlarca hayvan var. Her şey bir yana bu tarz bir proje tutmasa bile sevdiğim işi yapacağım ve o iş için uğraşacağım.
Değerli yorumlarınız benim için çok önemlidir.
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ