1and1'dan alma da nerden alıyosan al. Firmanın herşeyi ayrı bir cins. Bunlardan ilk defa bir yıllığına bir domain kaydetmiş bulundum. Tesadüf bu ya o domain aldı yürüdü. Neyse süresinin dolmasına 2 ay kala uzattım ödeme falan yaptım sonra sorun çıkmasın diye.

2 ay sonra tesadüfen baktım mail gelmiş ödeme alınamadı diyor. Ulan dedim ben bunu uzatmamış mıydım bu ne iş domain süresinin dolmasının son günü! Meğer bu hayvanlar parayı çekmemiş domain süresinin dolmasının son gününe kadar beklemiş. Son gün bana ödeme alınamadı diye mail gönderiyor. Ticket sistemi yok, email support dahi yok. İlla telefonla arayacaksın.

Hemen ödeyip emin olma şansı da vermiyor. Sen kredi kartını girip işlemi tamamlıyosun ama adamlar parayı çekmiyor. Kafasına göre bir ara çekmeye kalkıyor. Bunlar parayı çekene kadar tabi ak ile karayı seçiyosun ya kart pin falan isterse, çekilemezse sorun çıkarsa, domain giderse endişesiyle.

Sonunda sorun çıkmadı ama şimdiye kadar hiçbir firmada üç kuruş için binlerce liralık domaini kaybetme korkusu yaşamamıştım bu firma onu da yaşattı. Uzak durun!