Gss denen şey nedir anlayan varmı neye borçlanıyorsunuz durup dururken sizin haberiniz olmadan size borç çıkartıyorlar. çoğu insanın haberi bile yok borcu olduğundan.
Kendimden bahsedeyim ki daha anlaşılır olsun 2013 yılında işden ayrılmıştım ve sigortam iptal olmuştu 10 gün boşluk olmuş yani 10 gün sigortasız kalmışım ve bu arada gss devreye girmiş 10 gün sonra sigortalı olmuşum bu aradaki 10 gün gss devreye girdiği için beni borçlandırmaya başlamış taaki 2016 da edevlete baktığımda gördüm ve 2 bin 500 tl borçlandırmış beni sigortalı çalışmama rağmen iptal olmamış itirazlar sonucunda 50 tl ödeme ile kurtuldum.
Sorun şu sigortasız olduğunuzda devreye giren sistem sigorta başladığında neden iptal olmaz insanları dolandırıyorlar resmen bunun adı soygundur hırsızlıktır resmen tamam sigortasız olduğumda devreye girsin ama sigorta başladığında iptal olsun otomatik benim gibi habersiz nice borçlu insan var şimdi borçlarını ödesin diyorlar şahsım adına böyle bir borcu kesinlikle ödemem sigortalı çalıyorsam herkesin buna itiraz etmesini istiyorum haklı çıkıcaklardır.
Ve zorunlu olmamalı parası olmayan insan bunu nasıl ödeyecek.