lostyazilim
tr.link

Portal Projem (Mutlaka okumanızı tavsiye ederim.)

82 Mesajlar 17.113 Okunma
acebozum
tr.link

SametTEKE SametTEKE WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 1524
  • Beğeniler 894 / 646
  • Ticaret 4, (%100)
Nasıl gidiyor hocam umarım iyi gidiyordur. Her konudan olan siteleri tutturmak zordur ama inşallah iyidir. Sakincasi yoksa siteyi özelden yazabilir misiniz? Başarılar dilerim
Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

altef4 altef4 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 302
  • Beğeniler 14 / 69
  • Ticaret 2, (%100)
seni tanımak istiyorum yiğidim bir swot ancak bu kadar güzel hazırlanır
Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)

engellibilgi adlı üyeden alıntı

güzel düşünülmüş planlama yapılmış,

bir dükkan açsanız şu an 20-30 bin lara siteaçmak daha mantıklı

hayırlı olsun umarım istediğini yaparsın

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

bilalguler5 adlı üyeden alıntı

Dorebar hocam aylar sonra konunuzu tekrar gördüm. Merakla takip ediyorum sizi. Aklımın bir köşesinde Dorebar diye biri vardı forumda çılgın projesi vardı acaba ne yaptı diyordum.

Abi projem hiç hız kaybetmeden devam ediyor. Projemde ki en belirgin değişiklik, kendine ait bir yazılımın olması gerektiği. Bunun için girişimlere başlamış bulunmaktayım.

OmrAlgs adlı üyeden alıntı

Vallah kardeş sonuna kadar okudum sana bir tavsiyem var. Şirket kurucam diyorsun bir şirketi kurma maliyetini araştırdınmı? Ofis açıcaksın sabit vergiler vs. bunların aylık maliyetini düşünmen lazım? ben sana söyliyim şahıs şirketi açarsan hiç bir işlem yapmasanda aylık minimum 600 civari bir meblag ödemek zorundasın. Ayrıca şirket açdığın içinde şuan çalışdığın yerden çıkmak zorunda kalacaksın. İşten çıkınca maddi devamlılığın bitecek ve projen malesef ivme kaybedecek.

Bence senin şirket kurmanı gerektirecek herhangi bir durum yok. Şirketleşme aşaması reklam satışlarında sana lazım olacak o zamana kadar bekletmende fayda var.

Merhaba hocam. Konuyu başlattığımdan bu yana, maddi olarak bir çok şey değişti. Şu anda herhangi bir yerde çalışmıyorum ve projemle ilgileniyorum. Söylediğiniz gibi henüz şirket kurmayı gerektirecek bir faktör yok ama projenin ismini tescil etmek adına bu şart. Maliyetler, bilanço, fizibilite, her geçen gün güncelleniyor ve yol haritamız bazen yanlış şekillendiği için dikkatli adımlar atmak zorundayım. Bir üst satırda da belirttim, projemde şu an en belirgin değişiklik özel bir yazılım gerektiği.

dursunyilmaz adlı üyeden alıntı

Ben projenin tutacağı kaanatindeyim. Bu tarz projeler sosyal medyada güzel bir imajla tutar, oraya yoğunlaşın. Onedio örneği var önümüzde. İş bilen bir ekiple çalıştığınız sürece yatırımda alabilirsiniz.

Sizinle aynı fikirdeyim. Projemde statü olarak en çok vakit ayırdığım alan, imaj çalışması, viral senaryolar ve reklam örnekleridir. İçerik kısmen bitmiş durumda.

SametTEKE adlı üyeden alıntı

Nasıl gidiyor hocam umarım iyi gidiyordur. Her konudan olan siteleri tutturmak zordur ama inşallah iyidir. Sakincasi yoksa siteyi özelden yazabilir misiniz? Başarılar dilerim

Samet kardeşim, proje halen yapım aşamasında, teknik detaylar, fizibilite çalışmaları, içerik üretimi vesaire halen devam etmekte. Yani projem halen üzerinde çalışılan bir konumda olduğu için elle tutulur bir internet sitesi şu an mevcut değil.

altef4 adlı üyeden alıntı

seni tanımak istiyorum yiğidim bir swot ancak bu kadar güzel hazırlanır

Tanışalım yiğit ;) Detay benim işim.
SametTEKE

kişi bu mesajı beğendi.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

fikirpara fikirpara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam,yazınızı ilgiyle okudum.sitede durum nedir, sakıncası yoksa pm den yazabilir misiniz ?
Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ekberali ekberali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 26 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Harika bir anlatımla sanki projeyi ben yapıyormuşum gibi hissettim. Sakıncası yoksa PM ile siteyi alabilirmiyim, meraktan çatladım 😂
Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

facebook.com/AvkoliK

legend196 legend196 Do you understand me ? Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 77 / 77
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam azminize ve düşüncenize gerçekten hayran kaldım. Tek kelime ile müthiş. Görüşlerimi belirteyim atağa geçmek için acele etmeyin derim temelini ne kadar sağlam yaparsanız sizin için o kadar iyi bir şeyler ters dahi gitse hemen devrileceğini sanmıyorum. Uzun ve meşakkatli bir yol çok zor olsa dahi imkansız değil sizinde söylediğiniz gibi, kendinizi kısıtlamayın çok fazla kategori var şu olmuş bu olmuş çok içerik girmeniz gerekiyor gibi yorumları aldırış etmeyin bunun için ne gerekiyorsa bunun analizini yapıp gerektiği gibi yapacağınıza inanıyorum. Ne kadar zor dahi olsa Unutmayın ! Albert Einstein' ında dediği gibi zorlukların göbeğinde fırsatlar yatar. Son olarak sitenizi pm olarak alabilir miyim. ? Saygılarımla ! :) Dorebar
Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ

sertacs sertacs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 70 / 53
  • Ticaret 6, (%100)
site adresini bende pm olarak alabilir miyim?

Ben yinede uyarımı yapayım. her gecen gün internetteki içerik sayısı şişiyor, bende bir heves başladım 1500 içerik girdim. (200-300 tane 1000 kelimelik makale diğerleri genelde 100 kelime)
Sitenin günlük hiti 100. admaticten günde 10 kuruş kazanıyorum.
Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)

fikirpara adlı üyeden alıntı

Hocam,yazınızı ilgiyle okudum.sitede durum nedir, sakıncası yoksa pm den yazabilir misiniz ?

Hocam, okuduğunuz için teşekkür ederim lakin son mesajlarımda defalarca da tekrarladığım gibi proje şu anda masaüstü ilerliyor yani faal bir şekilde çalışan bir site yok.

ekberali adlı üyeden alıntı

Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Harika bir anlatımla sanki projeyi ben yapıyormuşum gibi hissettim. Sakıncası yoksa PM ile siteyi alabilirmiyim, meraktan çatladım 😂

Beğenmenize sevindim teşekkür ederim. Defalarca söylediğim gibi henüz site yok ve proje masaüstü ilerliyor.

legend196 adlı üyeden alıntı

Hocam azminize ve düşüncenize gerçekten hayran kaldım. Tek kelime ile müthiş. Görüşlerimi belirteyim atağa geçmek için acele etmeyin derim temelini ne kadar sağlam yaparsanız sizin için o kadar iyi bir şeyler ters dahi gitse hemen devrileceğini sanmıyorum. Uzun ve meşakkatli bir yol çok zor olsa dahi imkansız değil sizinde söylediğiniz gibi, kendinizi kısıtlamayın çok fazla kategori var şu olmuş bu olmuş çok içerik girmeniz gerekiyor gibi yorumları aldırış etmeyin bunun için ne gerekiyorsa bunun analizini yapıp gerektiği gibi yapacağınıza inanıyorum. Ne kadar zor dahi olsa Unutmayın ! Albert Einstein' ında dediği gibi zorlukların göbeğinde fırsatlar yatar. Son olarak sitenizi pm olarak alabilir miyim. ? Saygılarımla ! :) Dorebar

Kesinlikle acele etmiyorum zaten hocam. Projem zaten imkansız değil ve gayet sağlam bir şekilde ilerliyor. Söylediğiniz tarzda gelen olumsuz söylemlere kulak asmıyorum ama yine de cevabımı veriyorum. Yine söylüyorum, proje şu anda masaüstü bir şekilde devam ediyor.

sertacs adlı üyeden alıntı

site adresini bende pm olarak alabilir miyim?

Ben yinede uyarımı yapayım. her gecen gün internetteki içerik sayısı şişiyor, bende bir heves başladım 1500 içerik girdim. (200-300 tane 1000 kelimelik makale diğerleri genelde 100 kelime)
Sitenin günlük hiti 100. admaticten günde 10 kuruş kazanıyorum.

Hocam proje masaüstü bir şekilde devam etmekte. Henüz aktif bir şekilde siteye dökülmüş değil. Uyarınıza istinaden söylemem gerekirse, 1.500 içerik benim projemde sadece sabit sayfa sayısı kadar yani hakkımızda, iletişim, reklam, kullanım koşulları, gizlilik politikası vesaire bunları siz çoğaltın. "Bir hevesle" diye başlayan yüzlerce proje her zaman olduğu gibi çöpe gidiyor beni yanlış anlamayın. Benim amacım 100 hit değil ve 10 kuruş kazanmak değil. Sizi kızdırmak istemem ama benim bu projede hedeflerim oldukça büyük o yüzden para kazanma odaklı bir şekilde ilerlemiyor bu proje...

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

Phantaso Phantaso İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Metin Yazarı & Editörü
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1903
  • Beğeniler 843 / 842
  • Ticaret 119, (%100)
Deli tarafıma denk gelmeyiniz. Zira; oradan ben bile hükümsüzüm.

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Malesef hepsini okuyamadım, fakat bu kadar titiz bir çalışma yaptığınız için tebrik ederim. Yazılım konusunda soru veya sorununuz olur ise yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Başarılar

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al