Site Adresi: Pm ile iletilecektir.
Site İçin İstenen Fiyat: Teklif
Sitenin Yaşı : 3 AY
Kategori, Sitenin İçeriği Nedir: Biyografi (Padişahlar ve Ünlüler Hakkında Bilgiler)
Günlük Hit Sayısı: 5-25
Ziyaretçi Kaynağı: Google
Site Tüm İçeriği Birlikte mi Satılık, Sınırlama Var İse Neler: Evet
Hosting Dahil midir: 1 Ay İdare Edilecektir, İstenirse Bizden Ücretli Şekilde Hosting Devam Ettirebilirsiniz.
Banlı Olduğu Sponsor Var mı: Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru Var mı: Hayır
Kullanılan Yazılımın Lisansı Satışa Dahil mi: Ücretsiz TEMA (Colormag)
Alt Yapı: Wordpress
Yazılım Lisans Sonlanma Zamanı: Yok
Sitenin Satışında Herhangi Hukuki Bir Problem Var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir hukuki problem yok.
Anahtar Kelimeler: Osmanlı Padişahları
Sitede Hedeflenen:
İlk olarak Osmanlı Padişahları hakkında bilgiler verdik. Daha sonrasında Senaristler, dizi ve film oyuncuları hakkında bilgiler verdik. Yeni olarak şöyle bir fikir düşündük, Örnek İÇERDE dizisi oyuncularının gerçek ve dizi deki adının listelendiği bir makaleden tüm oyuncuların biyografilerine linkler verdik. Bu zamana kadar bu şekilde ilerledik. Almak isteyen arkadaşa da ilerlemesi konusunda önerilerde bulunacağım.
Site Satış Nedenim: Web yazılımı işi ile ilgilendiğim için pek vaktim olmuyor. Düzenli özgün makale yazdırıp girişlerini sağlıyordum fakat artık onun için de pek vaktim olmayacağı için başkasının elinde çok çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
İçerik: 115 Adet özgün makale bulunmaktadır. Ortalama 50 adet makale 150-200 kelime aralığında, kalan 65 makale ise 250-300 kelime aralığındadır. Makaleler özgündür çalışan kişilerin bilgisi verilecektir. Dilerseniz aynı kişilerle çalışmaya devam edebilirsiniz. Makale konusunda kelime başı 1,5 TL'den yazdırdık. Her makalede ki amaç okuru sıkmadan kısa cümlelerde net bilgiler vermek.
Yapılan Çalışmalar:
http://www.***.net/sosyal-link-borsasi/1246651-guncellendi-9733-dunyaca-unlu-sitelerden-backlink-9733global-siteler9733-edu-gov-siteler-9733100-manuel-ekleme.html
PLATIN PAKET * 50 TL
----------------------------------------------
https://wmaraci.com/forum/backlink-paketleri/100-yukselme-garantisi-acilisa-ozel-10-tlden-baslayan-dev-search-engine-optimization-paketleri-google-uyumlu-100-manuel-calismalar-394758.html
KAYNAK BACKLINK PAKET * 150 TL (Şuanda Satılmıyor)
-----------------------------------------------
Forumdan bir arkadaşa küçük bir çalışma;
Backlink Çalışması * 20 TL
https://wmaraci.com/forum/backlink-paketleri/5-tlden-baslayan-search-engine-optimization-paketleri-yukselme-garantili-siteniz-ucacak-414710.html#post2372998
ALTIN PAKET * 30 TL
Forumdan bir arkadaşa küçük bir çalışma;
Backlink Paketi * 7.5 TL
Not: Almak isteyen arkadaş teklif verirken çalışma fiyatlarını ve makale fiyatlarınıda göz önünde bulundururak teklif vermesini rica edeceğim. Ek olarak Adsense başvurusu yapıldı, 30-40 makale mevcutken fakat yetersiz içerik şeklinde bir mail geldi. Şuan da ne durumda olur bilmiyorum. Fakat site tamamen özgün ve düzenli günlük 3 içerik girişi sağladı çok kısa süre sonra adsense alabileceğine inanıyorum.
İletişim Bilgilerim:
Tel: 05061741707
Search Console - Hit getiren kelimeler:
Analytics: