@Twiart başka devletlerin iç sorunları bizi alakadar etmez, ne zaman birisi gelir bizim devletimizin bölünmez bütünlüğüne göz dikerse o zaman tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi topyekün savaşırız. Savaş mecburi olmadığı sürece bir cinayettir.

1) Atatürkle beraber dünya barışı en üst düzeye çıktı. Hani diyorsun ya Osmanlı ile barış bitti diye, ulan Osmanlı devleti ha bire savaşıyordu ne barışı?

2) Adalarımız bugün yunanılar tarafından işgal edilmiş durumda, neden sesin çıkmıyor?

3) Beğenmediğin koalisyon ile biz KIBRIS'ı kurtardık. Çok beğendiğin AKP bir türbeyi bile koruyamadı kaçırttı. Ülkemizi rezil etti.

4) Sen OSMANLICISIN onu anladık, bunda sana saygılıyım, görüşün ne olursa olsun saygılıyım ama sırf sen böyle düşünüyorsun diye senin fikrinde olmayanların her yaptığı hareketi yanlış olarak lanse ettirmeye çalışma. Önce kendi yanlışlarınıza bakın.

5) Bugün sen onları vurmazsan onlar bizi vurur mantığı da ne demek. Sen resmen katilsin bu kadar. Senin gibi bir yaratıkla aynı dünyada yaşamaktan dolayı utanıyorum.


Yarın bir gün başkanlığa emperyalistlerin desteklediği birisi geçip ülkeyi savaşa soksun bakalım o zaman doğuda toprak, güneyde toprak kalacak mı? Bu başkanlık sistemi tuzaklarla dolu bir sistemdir!