-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Arkadaşlar Abd'nin Suriyeyi vurma sebebini okudum, Masum insanları korumak amaçlı olduğu söyleniyor. Bunlar Irakda 1.5 Milyon Masumu da Demokrası getireceğiz diyerek öldürmüştü.
Bu olaya ilişkin;
Recep Tayyip Erdoğan: "Suriyeye müdahale Lafta kalmasın icraat da olsun" dedi. Yani açık açık Amerikalı Conilere destek verdi. Bu resmen Suriyede bir kürdistan koridorunun inşa edilmesine zemin hazırlamak demek oluyor coğrafyaya baktığımda.
Özet halinde hem durumu hem de düşüncelerimi yazdım konuya dair eksiklikler varsa siz de tabi düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Anlık bir destek olarak görüyorum ben.elini güçlendirmek için.çünkü el-babı aldığımızda rusyayla iyi gidiyorduk.bir anda membiçi almamız için esad ve suriye askerleri membiç hattına gelerek geçmemizi engellediler.yakından takip ediyorsanız biliyorsunuzdur.
Şimdide trumpa oynayarak çift taraflı oynamaya devam ediyoruz.esad gitse daha iyi olacak.çünkü ypg ile çatışmadığı gibi,yer yer toprak değişimi yaparak Türkiyenin gelmesini engelliyor.
www.ustaderslik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ABD'nin Suriye'yi vurmasına sevinen Amerikan çocuklarını görüyoruz tv'lerde, sosyal medyada. Aynı güruh önüne geleni "dış mihrakların piyonu" diye yaftalayıp sözde "haçlılara karşı" savaşıyor. Oysa hepsi Amerikancı, İsrail yandaşı...
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
patron
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Küfür tek millettir. Tüm kafir devletler birleşip klasik ortadoğu senaryosunu yeniden oynuyorlar. Kafir devletlerin tamamı birisi karadan, birisi havadan, birisi kimyasal saldırıyla oradaki bebekleri ve savunmasızları öldürüyorlar. Hala daha bu senaryoyu uyuya uyuya izleyen milyarlarca insan. Kafirlerin halkı uyutmak için kullandığı yöntemleri ise hiç değişmiyor: futbol, fanatizm, haberler, televizyon, kadınlar vs. (cinsiyetçi değilim, kadın-erkek ayrımı yapmıyorum. sadece o kadınların bedenlerini kullanarak milyar erkeği uyutuyorlar.)
Ateistler, tasavvufçular, mahmutçular, ahmetçiler, süleymancılar, mehmetçiler, imam hatipçiler, diyanetin namaz kıldırma memurları, nurcular vs vs falan mesajıma alıntı yapmazsa sevinirim. Ona buna tapan değil de, yalnız ALLAH'a kul olup müslüman olmaya çalışanlar için bir şeyler yazdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ABD Müslümanları vuruyor bir başka Müslümanım diyen Tayyip de sözde kalmasın vurun yanınızdayım diyor :confused::eek:
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Kişisel kanaatim;
Şu düştüğümüz hale bakın. Özür dilerim ama hükümeti bu rezalet dış politikasından dolayı kutlamak isterim. İlkokul talebesi bile böyle dış politika kuramazdı.
Asya Cephesi= Rusya - İran - Suriye - Çin
Avrupa Cephesi= Amerika - Fransa - Suudi Arabistan - İsrail - Türkiye
Bu cephe tanımları bana ait değildir, Cumhurbaşkanı ve Hükümetin söylemleri doğrultusunda, ayrıca gelişen olaylar çerçevesinde ülkelerin tutumlarına göre bu tablo çıkıyor ortaya.
Artık Karar ve Takdir sizlerindir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
BOP İyi işliyor.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bazen ben Suriyelilere kızıyorum neden ülkeni savunmadın kaçtın diye adamların verdiği cevap şu kime karşı savunalım abey RUSa karşı mı? Coniye Karşı Mı ? Çinliye karşı mı?
kime karşı koruyalım?
yazık gerçekten yazık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz nasıl yedi düvele karşı savaştıysak onlar da savaşmalı...