ErdeM adlı üyeden alıntı

TV dizi sektörü komple bitecek zaten. internette nasıl işleyecek bu iş bi görelim sonra bakarız :)


Uzun yıllar sonrasına hayli yüklü miktarda ödeme ile alınan projeler mevcut. Kafadan bir 10 sene daha bu işler böyle yürür :)

tzengin adlı üyeden alıntı

Hocam ezmek için söylemiyorum, proje güzel. Hatta sanırım gayet geniş çaplı bir proje.
Şu -de ekini ayrı yazmanızda fayda var, başarılar.


Çok özür dilerim, hemen düzeltiyorum.

Seodaddy adlı üyeden alıntı

Diziler 2 saat de olsa 3 saat de olsa reklamlar 15 DAKİKA... Televizyonda faydalı herhangi bir içerik bulabilmek için bile gerçekten büyük bir savaş vermek gerekiyor. Hele ki gündüz yayınları... Ülke insanını felakete götürürler. Öncelikle faydalı yayın yapma kavramını yaymak gerek. Dizilerin 40'ar dakika olduklarını bir düşünün. Geriye kalan zamanlarda ne yayınlanacak? Faydalı ne var ki yayınlayacaklar? 15 dakika reklamlar bir hayli kısa geldiği için ekstra bol bol reklam izleriz artık.


Kendimden örnek vermem gerekir ise; sadece hikayesini beğendiğim yapımları internetten takip ediyorum. Sabah kuşağı dediğiniz gibi gerçek anlamı ile tam bir felaket. Fakat diziler 2 saat olduğu için insanlar fazlasıyla reklam izliyorlar bu süre inerse eğer reklam süreleri bu kadar olmayacaktır. Tabi ki kanalın reklam azaltmaktan dolayı oluşan bu açığı bir şekilde kapatması gerekmekte. O vakit yüklensin sabah kuşağına... İnsanların psikolojileri bozulacağına reklam izlemelerini daha uygun buluyorum.

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Yönetmenden ışıkçıya kadar tüm set emekçilerinin bu gayri insanı çalışma koşullarında ömür çürütmesini ben de doğru bulmuyorum. Bu itiraz gayet yerinde, destekliyorum.


Öncelikle teşekkür ederim.

Ben ailemden ayrı büyüyen birisiyim. Set çalışanlarının çocuklarının duygularını ve düşüncelerini hissedebiliyorum. Belki konuya duygusal yaklaşıyor olabilirim. Emin olun günde yarım saat hatta biraz şanslıysanız bir saat (önemli oyuncular günün 23 saatini sette geçirebildiklerini Twitter üzerinden belirtiyorlar) annenizi babanızı görmeniz bir çocuk olarak size sabah kuşağından daha çok etki edecektir.