Dostum bence vasat bir çalışma ancak bu son kullanıcı olarak yorumum, senin pozisyonunu yani ilk denemem dediğini göz önüne alırsam o kadar kötü sayılmaz. Zaten bol pratik yapa yapa zaman içerisinde gelişeceksin. Devam et, azimli olursan, daha iyi şeyler yaparsın.

Dikkatimi çeken kötü kısımlar mesela o bc yazısında c harfinin ucunda kesemediğin bölümler biraz kötü duruyor, hani saçak gibi.
Normalde hem o bc de hem de diğer kısımda kullandığın font güzel beğeniyorum. Ancak 3 tane font yerine bir tanesini seçip onunla yapmanı tavsiye ederim.
altta internet adresinde sanırım dış ışıma vermişsin sarı olarak o çok kötü göstermiş onun yerine daha keskin olması için gölgelendirme veya diğer şeyleri deneyebilirsin.
Bozkurt simgesini ortaya büyük şekilde koymuşsun ancak şöyle düşün arka planda cırtlak kırmızı yok, fontlarda yok ama bir tek o renk o simge var. Hani çok sırıtmış o renk olması ona da bir gölgelendirme arka planınla uygun bir renk yaparsan daha güzel hale gelebilir. Kolay gelsin, başarılar :)