ladymelon Daha önce adsense başvuru yaptınız mı, eğer yaptıysanız ne gibi bir mesaj geldi. Bunları belirtirseniz daha net cevaplar verebiliriz. Siteniz adsense almak için oldukça uyumlu bir site burada. Fakat gördüğüm kadarı ile içerikleriniz kısa yetersiz içerik yüzünden adsense onayından geçemeyebilirsiniz bunun dışında siteniz'de bazı sayfalarınızda sadece video eklemiş oysa konu tamamen makale şeklinde yazıp görsel ve videolarla desteklemeniz daha olumlu sonuçlar verecektir. Size şu önerilerde bulunayım...

1- içerikleriniz tamamen özgün ve 300 - 350 kelimeden oluşsun çünkü bunun aşağısındaki içerik kelime bazı, makale olarak sayılmıyor. Yetersiz İçerik sebebi olabilir
2- İçerikleriniz sadece video ya da görsellerden oluşturmayın.
3- Adsense başvurusu yapmadan önce sitenizde en az 80 - 100 makaleniz bulunsun.
4- Adsense başvurusu yaparken alacağınız e-mail adresi ad-soyad şeklinde olsun eğer bu email mevcutsa sonuna yaşadığınız ilin / ilçenin plakasını ekleyebilirsiniz. Profiliniz gerçek kişi olsun profile kendi gerçek resminizi ekleyin.
5- Kullanıcı deneyimi iyileştirin
6- Onpage içerik düzenlemeleri ile iyileştirin. (mevcut içeriklerinizi)
7- Sitenizde azda olsa çokta olsa belirli bir ziyaretçi olması gerekir (HİT)
8- İçeriklerde H tag kullanımları uygulayın.
9- İçeriklere eklediğiniz görsellerin isim olarak verin yani görsel-1 görsel-2 değil de isimlendirerek
10- Resimlere alt etiketi kullanın
11- İçerik etiketlerinizi başlık gibi kullanmayın en fazla 2 veya 3 etiket kullanın.
12- Meta etiketleri kullanıyorsanız artık bunları kullanmayın bir hükmü yok içeriklerde
13- İçeriklerde kullanılan etiketleri başlık gibi kullanmayın, sadece içerikle örtüşen kısa etiketler kullanın. Aslında etiketin bir hükmü yok ama kullanmak istiyorsanız da bu şekilde kullanın çünkü başlık tarzında kullanılan etiketler yenilenen içeriğe sebep verir.

NOT : Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Bu sayede siteniz değerlenerek hitlenecektir adsense başvurusundan da olumlu sonuç alabileceksiniz... Kolay gelsin.