Not: Site komple ingilizcedir, sadece filmler değil. Fiyat düştü 1 hafta içinde satmam gerekiyor aciliyeti var arkadaşlar taksit ödeyeceğim.
Site Adresi: PM ile
İstenilen Fiyat: 550 TL => 490 TL => 330 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Reklam konulmadı
Sitenin Kategorisi: İngilizce Film, Dizi
Günlük Tekil Hit Sayısı: Bıraktığımda 100 lerdeydi şuan 30
Site Analiz Bilgileri: 55k Alexa
Satışa Hosting Dahilmi?: Digitalocean vps dahil (42$ bakiye)
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Premium tema dahil
Özel Notlar: Arkadaşlar siteyi açtığımdan beri hiç ilgilenemedim çalıştığım için zamanım kalmıyor bir de dersler var, 140 tane film ekli toplamda 4-5 kere girip siteye film ekleme yaptım. Sitenin iç seosu yapılı. Site çok hızlı, gtmetrix puanlarını görürsünüz aşağıda zaten. Google, yahoo, bing ve çin arama motoru baidu'dan hitler geliyor yani indexleri var. SSL ekli. Domain mükemmel akılda kalıcı kısa jenerik. Teması çok kaliteli. Siteye özel bot yaptırdım 50 tl de ona verdim onu da vericem alan kişiye. En çok amerika ve ingiltereden hit geliyor.
İngilizce bilmenize gerek yok. Alan arkadaşa bazı taktikler vericem nasıl para kazanabileceği hakkında. Yabancı bir arkadaşım var 3k hit ile günde 100 dolar kazandığı oluyor, nasıl yaptığını alan kişiye açıklayacağım. Dershane taksidimi ödemem gerekiyor o yüzden satıyorum yoksa yazın ilgilenecektim bu siteyle.
Tema indirimli hali= 80$
Digitalocean= 40$
Bot= 50 tl
* 5k hite çıkartın günlük 100 dolar kesinlikle kazanırsınız. Sadece Openload 10k izlenmeye 35 dolar veriyor.