Günlük düşen alan adı tavsiyesi ve yeni internet sitesi fikirlerimizde pist.tv, lira.tv, yozgat.tv, rulman.tv, kadinca.tv, trafikisaretleri.com, ameliyat.net, psisik.net adresleri günün favori alan adlarıdır.

Kadınlara özel haberler yapan sitelerin gününmüzde popüler olduğu düşünülürse kadinca.tv adresi son derece jenerik ve yeni internet sitesi projeleriniz için sizi marka yapabilecek bir alan adıdır.

Pist.tv adresi ile yarış haber ve videoları paylaşabilirsiniz.

Lira.tv adresi güncel döviz bilgileri verebileceğiniz projeleriniz için harika bir alan adı tercihi olacaktır.

Yozgat.tv adresi ile Yozgat ilimiz ile ilgili video paylaşımları, tanıtımları gerçekleştirebilirsiniz.

Rulman.tv ve yazımızın sonunda bonus olarak verdiğimiz bugün düşecek adamsaat.net adresi ile sektörel haber siteleri kurabilirsiniz.

Trafikisaretleri.com adresi alan adı uzantısı .com olduğu için değerini katlayan bir domaindir. Bu domain ile marka bir proje kurabilirsiniz.

Ameliyat.net adresi de dünyanın önde gelen 2 numaralı alan adı uzantısı olan .net uzantısına sahip olduğu için oldukça yüksek adsense geliri olan sağlık sektörü ile ilgili yeni site fikirlerinizde kullanılabilecek harika bir alan adıdır.

Psisik.net adresi de telapeti, geleceği görme ve metafizik alanlarında proje geliştirebileceğiniz son derece jenerik bir alan adıdır ve .net uzantısı ile değeri artmaktadır.

Bugün düşen tüm Türk Dil Kurumu anlamlı alan adlarını ve yazımızın sonunda sizler için özel olarak seçtiğimiz 2 adet bonus domainin yer aldığı liste:

Alan Adı / Uzantı / Karakter Sayısı
pist.tv .tv 4
reze .tv 4
lira .tv 4
yozgat .tv 6
rulman .tv 6
psisik .net 6
meleke .tv 6
sikinti .net 7
saplama .net 7
kefaret .com 7
kadinca .tv 7
ameliyat .net 8
kirkambar .net 9
faturasiz .tv 9
ustunyapim .com 10
efendibaba .com 10
trafikisaretleri .com 16


Bonus Alan Adları:

adamsaat.net adresi ile insan kaynakları veya sektörel haber sitelerinde kullanılabilecek harika bir alan adıdır.

yeriniz.net
adresini subdomain olarak kullanarak oyunindirme.yeriniz.net, eticaret.yeriniz.net, kiralik.yeriniz.net ve benzeri projelerinizde kullanabilirsiniz.

Alan Adı / Uzantı / Karakter Sayısı
yeriniz.net .net 7
adamsaat.net .net 8


Kaynak:
Yeni internet Sitesi Fikirleri