WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında kullanmayı sevmediğim bir alanadı uzantısı kendisi. Fakat bir kelime var ki; .in uzantısı boş. Jenerik bir kelime; sizce alıp proje yapmak ne kadar mantıklıdır? Değer mi; .in kullanan arkadaşlar mutlaka vardır. Çok etkileyecek olmasa da arama motorları ile arası nasıldır felan biraz bilgi verir misiniz?
.com ve .net park halinde site kurulu değil. .org benim projemle eş değer bir web sitesi. info ise alakasız bir web sitesi olarak yayında. Aynı zaman da şimdi kontrol ettim. Com.tr uzantısında da aklımda ki projeye benzer ama daha yetersiz bir site kurulu.
ecealper
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci-üniversitenin dergisin
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
genelde tercih etmiyorum ben çünkü basit yada spam site diye bakıyorum (: tabi bu sadece benim görüşüm diğerlerini bilmiyorum veyselcet.in falan ise alabilirsiniz ama projeye gitmez sanırım sizin doğrultunuzda bir site varsa ona yardımcı olmuş olabilirsiniz ancak .co ya da aynı şeyleri derdim yakala*co bunu aştı kafamda sizde öyle bir reklam kabiliyetine sahip olursanız tutar tabiki ((:
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
.in aslında güzel bir uzantı. Fakat proje olarak bakacaksanız bence o bakış açısını değiştirin. Çünkü kimsenin domain adında in ile biten bir adresi arayacağını sanmıyorum. Muhabbet diye aranma olur ama muhabbet.in olmaz.
.in aslında alternatif seçim. bunlara .tk da geçerli. Proje bazlı olacak ve kurumsallık çerçevesinde bir iş olacaksa .com .com.tr .gen.tr gibi domainleri öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
.in domainlerin diğerlerinden pek farkı oldugunu düşünmüyorum.
Jenerik domain olarakta güzel bir domain alırsanız proje tutarsa iyi olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
. Com. Org. Com . TR dışında başka bir domain. Tavsiyem etmiyorum
Sana göre aptalca,bana göre şaheser.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gerçekten bir 'proje' düşünüyorsanız .in uzantısı ile uzaklaşın, düşünmeyin :) Com, net, org ve com.tr her zaman daha iyidir tabiki.
Bazı kelimeler oluyor, .in uzantıya çok güzel uyuyor. Ancak dediğim gibi, ciddi bir proje düşünüyorsanız .in uzantısını tercih etmenizi önermem şahsen. Neden derseniz: con, net, org ya da mümkünse .com.tr varken... (.com.tr her zaman daha iyi)
ecealper
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci-üniversitenin dergisin
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bart.in .D tutabilir bart.in küçük yer ((: bakalım boşta mı ama benim işime yaramaz ki
Ek Olarak: doluymuş zaten almancılar almış hemen (: in nerenindi ki?