fo sadece 2 harf olduğu için değil aynı zamanda fiber optic' in kısaltması, diğer bir konu dediğin gibi expired değil. Bu firma hakkında şuan çok sıkıntılı bir durumdan geçiyorum sonucuna göre buraya da konu açacağım. Bidding kazandığınızda bu firma abuk sabuk sebeple özellike domain iyiyse ve ucuza aldığınızı düşünüyorsa sizi banlayabiliyor. Sebep olarak ise bilgilerinizi doğrulayamadık hesabınız banlandı diyorlar ancak nasıl doğrulamaya çalıştıklarıyla ilgili bir bilgi yok. Yine ilginç olarak domaini tekrar açık arttırmaya cıkaracaklarını belirtiyorlar.

Düşünün domaini kazanmışsınız ödeme yapılmış domain size geçmiş aradan 1 gün geçmiş bir anda banlanıyorsunuz domain açık arttırmaya çıkarılıyor. Size para iadesi yapılıyor. Sizde kardeşim neyi doğrulayamadınız diyorsunuz cevap alamıyorsunuz. Ki daha önce ödemesini yapıp aldığım domainlerde nedense bilgiler doğrulanabiliyor ancak son aldığımda bir anda doğrulanamıyor. Kısacası backorder için falan bence en sağlamı kendin almaya calışmak. Yine Dc adlı firma backorderımı yakaladığı halde kaçırdık diye yalan söyledi/ Başka iş ortağımıza verdik dedi. 2 gün sonra farklı bir platformda satılığa koyuldu. Bizde salak gibi adamlara domainin değerli olabileceğini belirtmiş olduk backorder yaparak yapmasam belki kendim yakalardım.

Yani birazcık uyanık olun arkadaşlar piyasada sanırım cok düzgün çalışan bir firma yok iyiyse ya domaine çöküyorlar yada böyle allem kallem edip alıyorlar elinizden.