-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar.Başlıkta da belirttiğim gibi yandex indexlerim sıfırlandı,siteye yandexten her hangi bir giriş yok bunun sorunu ne.Yandex google'dan daha fazla severdi beni.Bunun spamshield ile alakası olabilirmi en son bot gelmesin diye eklentiyi kurmuştum
--EDİT--
evet arkadaşlar dün açmıştım konuyu bunu editliyim tekrar.Yandex ten yönlendirme hiç gelmedi spamshield ile alakası yokmuş olayın support.yandex e mail attım bire bir açıklayıcı cevap alamasamda spama düştünüz gibi anladım gönderdikleri maili.Şüphelendiğim bir banner reklam vardı kaldırdım dün gece 12 civarı kendim elle pingledim açtığım konuları bir kaç arama yönlendirmesi geldi bu sabah whassup'a baktım yandex botlar tüm siteyi taramış.Bu gün aynı olan etiketleri düzeltcem bakalım spamdan kurtarabilcez mi
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
yandex ten spama düştünüz herhal hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklenti yandex botun gelmesini engellemiş tir muhtemelen ondan dolayı da index kalk mış tır
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kontrol sağlaya bilirmiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
evet yandex webmaster dan ekleyin sitenizi ve ordan gerekli kontroleri yapabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Arkadaşlar,
site:siteadi.com şeklinde arama yapınca çıkmıyor sonuçlar panik yapmayın genel bir sorun. Önemli olan diğer anahtar kelimelerinizde çıkıyor musunuz ona bakın.
site:wmaraci.com yazdım 3k sonuç çıktı yandexte, google'da 212k sonuç çıkıyor wmaraci da mi banlanmış. Veya site:alanadlari.com yazıyorum (domain satış sitesi olan) oda çıkmıyor yandexte.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
daniel1336 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
site:siteadi.com şeklinde arama yapınca çıkmıyor sonuçlar panik yapmayın genel bir sorun. Önemli olan diğer anahtar kelimelerinizde çıkıyor musunuz ona bakın.
site:wmaraci.com yazdım 3k sonuç çıktı yandexte, google'da 212k sonuç çıkıyor wmaraci da mi banlanmış. Veya site:alanadlari.com yazıyorum (domain satış sitesi olan) oda çıkmıyor yandexte.
ben spamshield i kapadım şuan yandex botlar gelmeye başladı ama daha gelen kullanıcı yok takipteyim gözüm whassup ta :D arama motorlarından sadece googledan kullanıcı geliyor bana suanlık bir iki saat takip etcem sonuç ne olacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Timur adlı üyeden alıntı
Yandex botları tekrar gelmeye başladığı günden itibaren 1 hafta maximumda genelde güncelleniyor arama sonuçları. Eski düzeninize kavuşursunuz büyük ihtimalle.
Botlar tüm siteyi baştan aşağı taramışlar bu sabah,spama düşmüşüz anlaşılan aynı olan etiketlerim vardı ve şüpheli banner reklamım vardı.reklamı kaldırdım bu gün etiketlerle ilgilenicem çok büyük kaybım var açıkçası %60 yönlendirmem yandex'ten geliyordu